Other languages with Google Translate

Saltsjöbadens församling

Vi ska utifrån den kristna tron bidra till att människor som vistas och bor i Saltsjöbaden kan finna sin Gud, få en tro som bär och leva ett liv i kärlek. Var dag med Gud.

Grand Hotel Saltsjöbaden. OBS anmälan.

Frukostmöte med Biskop Andreas

Kom och lyssna till Stockholms stifts nye biskop Andreas Holmberg. Torsdag 7 november kl 07.00-08.45 Grand Hotel Saltsjöbaden. OBS anmälan.

Torsdagen den 14 november är du välkommen på utflykt till Livrustkammaren vid Stockholms slott. Anmälan senast 7 november

Novemberutflykt!

Karin Aldén är ny präst i Saltsjöbadens församling. Vi träffade Karin redan på hennes första arbetsdag för att få reda på mer om vem hon är och vad hon ska arbeta med i församlingen.

Möt Karin Aldén

Lek, prat, sång och fika. Under ”babysångstunden” sjunger vi både kända och nya sånger tillsammans. Kom när du vill och stanna så länge det passar dig och ditt/dina barn! Torsdagar kl 09.30-12.00 i Prästgården.

Öppet hus Babysång & café

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter. Tillsammans med kyrkor och organisationer arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Act Svenska kyrkan

Requiem av Gabriel Fauré. Vokalensemblen Alicia, Stockholm Concert Orchestra, Elin Skorup, sopran, Carl Ackefeldt, baryton, EvaMarie Agnelid, dirigent. Entré: 160 kr (7-18 år: 50 kr) Förköp Synsam, Saltsjöbadens centrum (kontant och Swish). Lördag 2 november kl 18.00,Uppenbarelsekyrkan

Allhelgonakonsert

Under allhelgonahelgen kommer många ljus att brinna i höstkylan. Ljuset säger något som kanske inte ord och tankar räcker till för. Uppenbarelsekyrkan och Skogsö kapell är öppna under allhelgonahelgen för ljuständning och bön. Vid vissa tidpunkter avbryts tystnaden av andakt eller musik- och minnesgudstjänst