Other languages with Google Translate

Kontakt

Saltsjöbadens församling Besöks- och postadress: Kyrkplan 1, 13334 Saltsjöbaden Telefon: +46(8)7481900 E-post till Saltsjöbadens församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Saltsjöbadens församling

Vi ska utifrån den kristna tron bidra till att människor som vistas och bor i Saltsjöbaden kan finna sin Gud, få en tro som bär och leva ett liv i kärlek. Var dag med Gud.

JUST NU I SALTSJÖBADEN

SKOGSÖ KYRKOGÅRD AVSTÄNGD

Just nu pågår trädfällning på Skogsö kyrkogård, vänligen respektera avspärrningarna. För mer information kontakta Kyrkogårdsföreståndare Lena Brännvall, 08-748 19 21

Bakgrund: Stormen Alfrida som under natten till onsdag 2 januari drog fram över landet orsakade flera omkullblåsta träd på Skogsö kyrkogård. Stormen lämnade också efter sig stora mängder avbrutna grenar på marken såväl som i vissa träd. Det finns också träd som hotar att falla. Just nu pågår röjningsarbeten. Kyrkogården är därför avstängd och vi undanber tillsvidare till besök.

Aktuellt från Saltsjöbadens församling

Prenumerera via RSS