Musik

Musik är engagerande! Musik piggar upp, tröstar och lugnar. "Må-bra"- hormonerna ökar i kroppen efter en stunds musicerande och man blir en gladare och friskare människa av körsång. Inte undra på att körsång är Sveriges största folkrörelse.

Om hösten 2020

Vi har noggrant lyssnat på råd från Folkhälsomyndigheten och satsar på utomhusrepetitioner för vuxenkörerna till att börja med. Inomhusrepetitioner med vuxenkörerna planerar vi att ha i kyrkan. Där finns möjlighet att leva upp till kravet på avstånd och tillräcklig luftvolym. Vi planerar för konserter om än i mindre format. Vissa konserter kommer att dubbleras och det blir mer ensemblesång i konserter och gudstjänster.

Vill du delta aktivt finns flera körer i Saltsjöbadens församling att välja mellan. Vill du bara lyssna, kom till kyrkan och njut av någon av våra fina konserter!

I Saltsjöbadens församling finns möjlighet till körsång  och musikstunder för alla åldrar - från nyfödda till seniorer. Är du intresserad - välkommen att höra av dig!

Musiktips!

Om du vill ha löpande information med e-post om församlingens körkonserter och övriga musikevenemang, så kan du anmäla ditt intresse genom att fylla i dina uppgifter i det här formuläret. Vi inte lagrar några personuppgifter förutom själva mailadressen du anmält för att prenumerera på detta utskick. Självfallet lämnar vi inte ut dina uppgifter till tredje part och du kan när som helst avregistrera dig (se sidfot i nyhetsbrevet). E-postadressen som lämnas i samband med prenumeration av detta nyhetsbrev sparas bara så länge som du är prenumerant