Other languages with Google Translate

Musik

Musik är engagerande! Musik piggar upp, tröstar och lugnar. "Må-bra"- hormonerna ökar i kroppen efter en stunds musicerande och man blir en gladare och friskare människa av körsång. Inte undra på att körsång är Sveriges största folkrörelse.

Vill du delta aktivt finns flera körer i Saltsjöbadens församling att välja mellan. Vill du bara lyssna, kom till kyrkan och njut av någon av våra fina konserter!

I Saltsjöbadens församling finns möjlighet till körsång  och musikstunder för alla åldrar - från nyfödda till seniorer. Är du intresserad - välkommen att höra av dig!

Musiktips!

Om du vill ha löpande information med e-post om församlingens körkonserter och övriga musikevenemang, så kan du anmäla ditt intresse genom att fylla i dina uppgifter i det här formuläret. Vi inte lagrar några personuppgifter förutom själva mailadressen du anmält för att prenumerera på detta utskick. Självfallet lämnar vi inte ut dina uppgifter till tredje part och du kan när som helst avregistrera dig (se sidfot i nyhetsbrevet). E-postadressen som lämnas i samband med prenumeration av detta nyhetsbrev sparas bara så länge som du är prenumerant