Foto: Arne Hyckenberg

Delta i aktivitet

I Saltsjöbadens församling bedriver vi en bred verksamhet för alla åldrar.

Fullsatt kyrka firar gudstjänst

Musik

Musik är engagerande! Musik piggar upp, tröstar och lugnar. "Må-bra"- hormonerna ökar i kroppen efter en stunds musicerande och man blir en gladare och friskare människa av körsång. Inte undra på att körsång är Sveriges största folkrörelse.

Babysång, Kyrka-För-Skola, Torsdagsklubb, Min Kyrka, Minikör, Barnkör, Diskantkör

Barn

Öppen verksamhet för ungdomar (max 25 personer).

Ungkväll

Öppen verksamhet för ungdomar (max 25 personer).

Du som arbetar som Au Pair, kom till vårt lilla café  och träffa andra unga människor! If you are working as an Au Pair, visit our little café and meet other young people!

Au Pair Café

Ett tillfälle att mitt i livet få reflektera över vem jag är och vad jag verkligen vill med mitt liv. I höst kommer samtalen att kretsa kring hur pandemin påverkat oss, våra värderingar och vår syn på livet.  Ledare: Carina Nilsson, präst. Onsdagarna 14/10, 11/11 samt 25/11 kl. 19.00–20.30, Uppenbarelsekyrkan. Ingen anmälan. Kostnadsfritt.

Samtalsgrupp ”Mitt i Livet”

Ett tillfälle att mitt i livet få reflektera över vem jag är och vad jag verkligen vill med mitt liv. I höst kommer samtalen att kretsa kring hur pandemin påverkat oss, våra värderingar och vår syn på livet. Ledare: Carina Nilsson, präst. Onsdagarna 14/10, 11/11 samt 25/11 kl. 19.00–20.30, Uppenbarelsekyrkan. Ingen anmälan. Kostnadsfritt.

Ingen anmälan. Kostnadsfritt.

Forum för kritiskt tänkande

Forumet där vi får pröva och utmana idéer. Onsdag 7/10, 28/10, 18/11 kl. 19.00–20.30, Uppenbarelsekyrkan Ingen anmälan. Kostnadsfritt.

Ett tillfälle att fylla på med hopp och mening. Tema: Du vet väl om att du är värdefull! - Vi firar FN 75 år. 12/10 12.00 – 13.00, 13/10 14.00 – 15.00 samt 14/10 10.30 - 11.30. Obs anmälan till ett av dessa tillfällen.

Andrum

Saltsjöbadens Diakoni är till för att utifrån kristen grund se och bistå människor i livets olika skeden. Vi verkar lokalt i Saltsjöbaden men också internationellt via Act Svenska kyrkan. En stor del av arbetet görs av volontärer – frivilliga krafter

Saltsjöbadens Diakoni

För att bidra till existentiell hälsa och samtidigt ge möjlighet till goda samtal prövar vi nu en ny verksamhet. Tanken är att via den digitala plattformen ”zoom”, ge möjlighet att i en ny vardag kunna mötas i grupp för meningsfulla och goda samtal.

Det goda samtalet – via zoom

Rörelse, andning och koncentration
Tisdagar 09.30 - 10.30, församlingshemmet

Qigong

Rörelse, andning och koncentration Tisdagar 09.30 - 10.30, församlingshemmet

Saltsjöbadens Internationella grupp bildades 2003 av Saltsjöbadens församling. Vi arbetar med information, insamlingar och aktiviteter som bidrar till att lindra nöden i världen. Vi arbetar helt ideellt och har noll kronor i administrativa kostnader. Redovisningen av insamlade medel granskas av församlingens revisorer.

Internationella gruppen