Other languages with Google Translate

Delta i aktivitet

I Saltsjöbadens församling bedriver vi en bred verksamhet för alla åldrar.

Följ med på vår familjedag till Kolmården 26 maj. Anmälan senast 3 maj.

Familjedag

Följ med på vår familjedag till Kolmården 26 maj. Anmälan senast 3 maj.

18-22 september ordnas en församlingsresa till Italien och Assisi. Följ med på en pilgrimsresa i den helige Franciskus fotspår.  Anmälan senast 15 maj.

Assisi

18-22 september ordnas en församlingsresa till Italien och Assisi. Följ med på en pilgrimsresa i den helige Franciskus fotspår. Anmälan senast 15 maj.

Musik är engagerande! Musik piggar upp, tröstar och lugnar. "Må-bra"- hormonerna ökar i kroppen efter en stunds musicerande och man blir en gladare och friskare människa av körsång. Inte undra på att körsång är Sveriges största folkrörelse.

Musik

Babysång, Kyrka-För-Skola, Torsdagsklubb, Min Kyrka, Körlekis, Barnkörer,

Babysång, Kyrka-För-Skola, Torsdagsklubb, Min Kyrka, Körlekis, Barnkörer,

Flera kvällar i månaden!

Ung i Kyrkan

Flera kvällar i månaden!

Du som arbetar som Au Pair, kom till vårt lilla café  och träffa andra unga människor! If you are working as an Au Pair, visit our little café and meet other young people!

Au Pair Café

Samtalsgruppen för dig som har förlorat en anhörig eller nära vän.

Gemenskap i sorgen

Samtalsgruppen för dig som har förlorat en anhörig eller nära vän.

Under sex onsdagar under våren har du möjlighet att samtala runt olika fristående tema, som t ex glädjen, kärleken och döden

Livets pärlor

Cirkeldans på Skogsö.

Stillhet & Ro

Cirkeldans på Skogsö.

Under våren finns tillfälle att vara med och samtala kring olika bibeltexter. Vi studerar de närmast kommande söndagarnas texter - deras bakgrund, tillkomsthistoria, tolkning och deras funktion i kyrkans nuvarande tro och liv.

Bibelseminarier

Rörelse, andning och koncentration
Tisdagar 09.30 - 10.30, församlingshemmet

Qigong

Rörelse, andning och koncentration Tisdagar 09.30 - 10.30, församlingshemmet

Saltsjöbadens Diakoni är till för att utifrån kristen grund se och bistå människor i livets olika skeden. Vi verkar lokalt i Saltsjöbaden men också internationellt via Svenska kyrkan internationella arbete. En stor del av arbetet görs av volontärer – frivilliga krafter

Saltsjöbadens Diakoni

Saltsjöbadens Internationella grupp bildades 2003 av Saltsjöbadens församling. Vi arbetar med information, insamlingar och aktiviteter som bidrar till att lindra nöden i världen. Vi arbetar helt ideellt och har noll kronor i administrativa kostnader. Redovisningen av insamlade medel granskas av församlingens revisorer.

Internationella gruppen