Other languages with Google Translate

Delta i aktivitet

I Saltsjöbadens församling bedriver vi en bred verksamhet för alla åldrar.

Musik är engagerande! Musik piggar upp, tröstar och lugnar. "Må-bra"- hormonerna ökar i kroppen efter en stunds musicerande och man blir en gladare och friskare människa av körsång. Inte undra på att körsång är Sveriges största folkrörelse.

Musik

Babysång, Kyrka-För-Skola, Torsdagsklubb, Min Kyrka, Körlekis, Barnkörer,

Babysång, Kyrka-För-Skola, Torsdagsklubb, Min Kyrka, Körlekis, Barnkörer,

Vi börjar med kvällsmässa kl 18.30 i Uppenbarelsekyrkan och forsätter sedan kvällen i Ungdomshuset/Prästgården med allt från film till bakning.

Ung i Kyrkan

Du som arbetar som Au Pair, kom till vårt lilla café  och träffa andra unga människor! If you are working as an Au Pair, visit our little café and meet other young people!

Au Pair Café

Samtalsgruppen för dig som har förlorat en anhörig eller nära vän. I höst erbjuds sorgegrupp både dagtid och kvällstid.

Gemenskap i sorgen

Torsdagen den 14 november är du välkommen på utflykt till Livrustkammaren vid Stockholms slott. Anmälan senast 7 november

Novemberutflykt!

Cirkeldans på Skogsö.

Stillhet & Ro

Cirkeldans på Skogsö.

Under hösten finns tillfälle att vara med och samtala kring olika bibeltexter. Vi studerar de närmast kommande söndagarnas texter - deras bakgrund, tillkomsthistoria, tolkning och deras funktion i kyrkans nuvarande tro och liv.

Bibeltextseminarier

Rörelse, andning och koncentration
Tisdagar 09.30 - 10.30, församlingshemmet

Qigong

Rörelse, andning och koncentration Tisdagar 09.30 - 10.30, församlingshemmet

Saltsjöbadens Diakoni är till för att utifrån kristen grund se och bistå människor i livets olika skeden. Vi verkar lokalt i Saltsjöbaden men också internationellt via Act Svenska kyrkan. En stor del av arbetet görs av volontärer – frivilliga krafter

Saltsjöbadens Diakoni

Saltsjöbadens Internationella grupp bildades 2003 av Saltsjöbadens församling. Vi arbetar med information, insamlingar och aktiviteter som bidrar till att lindra nöden i världen. Vi arbetar helt ideellt och har noll kronor i administrativa kostnader. Redovisningen av insamlade medel granskas av församlingens revisorer.

Internationella gruppen