Foto: Magnus Aronsson

Saltaren

Saltaren är Saltsjöbadens församlingstidning. Den delas ut till hushållen i Saltsjöbaden sex gånger per år. Här finns tidningen i "blädderbart" format samt i pdf-format. Du kan också lyssna på tidningen. Delar av innehållet i aktuell tidning publiceras också som separata nyheter på webbplatsen.

Saltaren nr 3

I nummer 3 2022 uppmärksammas ”kyrkan mitt i byn”. Madelene Segertoft, Wilhelm Douglas och Josefine Rejler, tre aktiva medlemmar berättar om vad de ser att Saltsjöbadens församling kan bidra med i samhället. Vi får följa med sommarens konfirmander under en dag. Serien ”Uppenbarelsekyrkan berättar” fortsätter. Denna gång med det dopfunten i fokus. Vi får även stifta bekantskap med Urban Rosengren och Tomas Hallonsten, nya medarbetare i församlingen. Dessutom allt som är på gång under hösten!

Läs/bläddra/lyssna i/på senaste numret av Saltaren