Foto: Arne Hyckenberg

Saltaren

Saltaren är Saltsjöbadens församlingstidning. Den delas ut till hushållen i Saltsjöbaden sex gånger per år. Här finns tidningen i "blädderbart" format samt i pdf-format. Du kan också lyssna på tidningen. Delar av innehållet i aktuell tidning publiceras också som separata nyheter på webbplatsen.

Saltaren nr 2

I nummer 2 2022 möter vi författaren och prästen Karin Karlberg som framhåller att det som sker i påsken sker i mänskligheten. Hon menar också  att vi skulle må bra av att ha mer kontraster i våra liv.  Skogsö har ett rikt historiskt förflutet och dess läge som länk mellan fastland och hav gör området till en pärla i en mångbesjungen skärgård. Skogsö är också platsen för en av Sveriges vackraste kyrkogårdar som denna vår firar 101 år. I detta nummer riktar vi blicken mot Skogsö. Serien ”Uppenbarelsekyrkan berättar” fortsätter. Denna gång med det kyrkklockorna i fokus.

Läs/bläddra/lyssna i/på senaste numret av Saltaren