Saltaren

Saltaren är Saltsjöbadens församlingstidning. Den delas ut till hushållen i Saltsjöbaden sex gånger per år. Här finns tidningen i "blädderbart" format samt i pdf-format. Du kan också lyssna på tidningen. Delar av innehållet i aktuell tidning publiceras också som separata nyheter på webbplatsen.

Saltaren nr 3: En höst i anpassad form

Trots att det bara är i början av september råder ingen tvekan om vad som kommer att utmärka året 2020. Coronapandemin har påverkat hela världen och alla delar av samhället. Det gäller förstås även kyrkan.

Vi har pausat, ställt in och ställt om verksamhet för att hindra smittspridning. Nu under hösten kommer vi gradvis starta upp en del av våra verksamheter igen, dock i anpassad form.

Med små försiktiga steg vill vi försöka återgå lite mer till det normala. Men coronapandemin är inte över ännu, därför påminner vi alla att även fortsättningsvis hålla fysisk distans och god handhygien, så vi inte utsätter varandra för smittorisk.
Förutom att du i denna tidning hittar det som är på gång under hösten får du även följa med till Utö, till ett av sommarens konfirmationsläger. Att konfirmeras är en stark tradition i Saltsjöbaden. Här är fokus både på tro och gemenskap.

Vi gör också ett besök på Nyckelpigan, församlingens förskola med inriktning på natur, musik och andlighet.

Med hopp om en skön och säker höst!

Läs/bläddra/lyssna i/på senaste numret av Saltaren

Saltaren 2020

Saltaren 2016