Botkyrka församling

Botkyrka församling

På väg i Jesu fotspår. Kristuscentrerad, gränsöverskridande, modiga i ord och handling. Välkommen precis som du är.

Världsböndagen 2018 anordnas 2/3 på Tullinge gård.

Världsböndagen 2018 firas på Tullinge gård

Världsböndagen 2018 anordnas 2/3 på Tullinge gård.

Öppet 18-21 under Eld & Is.

Öppen kyrka på Lida 21/2

Öppet 18-21 under Eld & Is.

Välkommen att ta kontakt med oss. Här finns telefon- och öppettider för vår expedition och kyrkogårdsförvaltningen . Du hittar även kontaktuppgifter till våra medarbetare.

Kontaktuppgifter och telefontider

Vill du få information om vad som händer i Botkyrka församling? Prenumerera på våra nyhetsbrev, de kommer ungefär en gång i månaden via e-post.

Nyhetsbrev

Här kan du läsa Botkyrka församlingsblad - både det senaste numret och äldre tidningar.

Botkyrka församlingblad

Ibland är livet tungt eller ensamt. Då kan man behöva någon att prata med. En diakon möter människor i olika åldrar och livssituationer, bland annat i enskilda själavårdande samtal.

Diakoni - kyrkans sociala arbete

Aktuellt från Botkyrka församling