', 'auto', { 'name': 'localTracker' }); ga('send', 'pageview', '/Botkyrka församling/Botkyrka församling/973709'); ga('localTracker.send', 'pageview', '/Botkyrka församling/Botkyrka församling/973709');
Botkyrka församling

Botkyrka församling Besöksadress: Grödingevägen 4, 14730 Tumba Postadress: Box 240, 14701 Tumba Telefon: +46(8)53022200 E-post till Botkyrka församling Webbplats

Botkyrka församling

På väg i Jesu fotspår. Kristuscentrerad, gränsöverskridande, modiga i ord och handling. Välkommen precis som du är.

Trevlig midsommar!

Expeditionen och Kyrkogårdsförvaltningen öppnar igen på måndag kl 9.30.

Expeditionens öppettider i sommar

Under sommaren har expeditionen öppet

Vardagar 9.30-11.30

Trevlig sommar!

Korta filmer inför veckan som kommer, en ny film varje söndag. Filmerna ger dig en chans att stanna upp och samla tankarna en stund.

Andakt på väg

Ibland är livet tungt eller ensamt. Då kan man behöva någon att prata med. En diakon möter människor i olika åldrar och livssituationer, bland annat i enskilda själavårdande samtal.

Diakoni - kyrkans sociala arbete

Aktuellt från Botkyrka församling