Botkyrka församling

Botkyrka församling Besöksadress: Grödingevägen 4, 14730 Tumba Postadress: Box 240, 14701 Tumba Telefon: +46(8)53022200 E-post till Botkyrka församling Webbplats

Botkyrka församling

På väg i Jesu fotspår. Kristuscentrerad, gränsöverskridande, modiga i ord och handling. Välkommen precis som du är.

Den 17 september får alla medlemmar i Svenska kyrkan som har fyllt 16 år rösta i kyrkovalet. Förtidsröstningen startar 4 september.

Kyrkoval 2017

Nomineringsgrupperna i Botkyrka församling svarar på frågan "Vad är era viktigaste frågor i årets kyrkoval?"

Information från nomineringsgrupperna

Vill du jobba hos oss? Här hittar du våra lediga tjänster.

Lediga tjänster i Botkyrka församling

Vill du jobba hos oss? Här hittar du våra lediga tjänster.

Korta filmer inför veckan som kommer, en ny film varje söndag. Filmerna ger dig en chans att stanna upp och samla tankarna en stund.

Andakt på väg

Ibland är livet tungt eller ensamt. Då kan man behöva någon att prata med. En diakon möter människor i olika åldrar och livssituationer, bland annat i enskilda själavårdande samtal.

Diakoni - kyrkans sociala arbete

Aktuellt från Botkyrka församling