Botkyrka församling

Botkyrka församling

På väg i Jesu fotspår. Kristuscentrerad, gränsöverskridande, modiga i ord och handling. Välkommen precis som du är.

Ändrade telefontider för expeditionen i oktober

Under oktober månad har vår församlingsexpedition följande telefon- och öppettider:

• Måndagar 09.30-11.30, 13.00-15.00
  • Tisdagar 13.00-16.00
  • Onsdagar 09.30-11.30
  • Torsdagar 13.00-16.00
  • Fredagar 09.30-11.30
Under allhelgonahelgen kommer många till kyrkorna för att tända ljus eller vara med på minnesgudstjänster. Här finns årets allhelgonaprogram.

Allhelgonahelgen i Botkyrka församling

Förändras för att förbli

Afternoon teaologi 5/11

Förändras för att förbli

Korta filmer inför veckan som kommer, en ny film varje söndag. Filmerna ger dig en chans att stanna upp och samla tankarna en stund.

Andakt på väg

Ibland är livet tungt eller ensamt. Då kan man behöva någon att prata med. En diakon möter människor i olika åldrar och livssituationer, bland annat i enskilda själavårdande samtal.

Diakoni - kyrkans sociala arbete

Aktuellt från Botkyrka församling