Fullt med människor inne i Botkyrka kyrka, vända bort mot kameran som är riktad mot altaret. I höger hörn står det "Tro, hopp och kärlek", med ett regnbågshjärta

Botkyrka församling

I Botkyrka församling gestaltas, med hopp och tillit, Guds nåd för hela skapelsen. Välkommen precis som du är.

Interaktiva kyrkan i fastetid

Under fastan kan du på egen hand fundera på påskens mysterium i Tullinge kyrka. Öppet 14 februari-29 mars.

Ny podd om fastan

Anton och Rikard har letat sig upp på orgelläktaren i Tullinge kyrka för ett samtal om fastan i den nyproducerade Fastepodden från 2024.

HAVET

Från månsken till storm med Botkyrka Symfoniorkester. Söndag 17 mars 17.00 i Tumba kyrka.

Passion för jorden

Konsert med Botkyrka Motettkör, Ljusets kyrka söndag 17 mars 15.00. Fritt inträde.

Musikcafé Afrika

Musik och glädje, lördag 9 mars 17.00 i Ängskyrkan. Fritt inträde.

Earth Hour-föreställning

I sammarbete med Subtopia, Ljusets kyrka lördag 23 mars 20.30-21.30. Fritt inträde.

Hemsidan är åter öppen!

Nu kan vi återigen uppdatera vår hemsida, men det finns mycket kvar att göra innan det är som vanligt igen.

Glad flicka

Verksamhetsstarter

Här hittar du våra verksamheter och när de startar.

Dop, konfirmation, bröllop, begravning

Dop, konfirmation, vigsel och begravning. I kyrkan finns det rum för alla livets stora händelser, från livets början till slut. Här kan du boka tid för dop eller vigsel och läsa mer om kyrkans olika förättningar.

Barnfamilj leker och spelar musik i en kyrka

Verksamhet för alla

Gudstjänster, körer, samtalsgrupper, öppen förskola, bibelsamtal och annan gemenskap. Här finns något för alla - oavsett ålder och bakgrund.

Musik och körer

Gillar du att sjunga? Det finns en kör för dig!

Kontakta oss

Välkommen att ta kontakt med oss. telefonnummer och e-postadress till vår expedition och kyrkogårdsförvaltning. Du hittar även kontaktuppgifter till våra medarbetare här.

Någon att prata med

Det kan finnas många skäl till att vilja prata med en diakon eller präst. Samtalen sker under tystnadsplikt och kan handla om många olika saker.

Nyhetsbrev från Botkyrka församling

Vill du få information om vad som händer i Botkyrka församling? Prenumerera på våra digitala nyhetsbrev.

Siluetten av några personer som sitter runt ett bord. På bordet står en soppkastrull och några skålar.

Samtal och stöd - diakoni

Vi erbjuder enskilda samtal med diakon, samtalsgrupper för dig som sörjer en anhörig, terapiverksamhet och hjälp för dig som lever i någon form av utsatthet.

Kyrkor och kyrkogårdar

I Botkyrka församling finns sex kyrkor, församlingshem, två kyrkogårdar och en begravningsplats.

Urngravar med gravstenar på en grön gräsmatta. I bakgrunden syns en blå himmel och träd med gula löv.

Kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsförvaltningen i Botkyrka hjälper dig med alla frågor om gravrätt, skötselavtal med mera.

Sankt Botvids pilgrimsled

Sankt Botvids pilgrimsled sträcker sig mellan Salems kyrka och Botkyrka kyrka. Vandringsleden är ca 8 km lång.

Information om kommande gudstjänster och aktuell verksamhet i församlingen.