Fullt med människor inne i Botkyrka kyrka, vända bort mot kameran som är riktad mot altaret. I höger hörn står det "Tro, hopp och kärlek", med ett regnbågshjärta

Botkyrka församling

I Botkyrka församling gestaltas, med hopp och tillit, Guds nåd för hela skapelsen. Välkommen precis som du är.

Botkyrka församlingblad

Här kan du läsa Botkyrka församlingsblad - både det senaste numret och äldre tidningar.

Vårkonsert

Sjung in våren med Tullinge Kammarkör och UngTon, söndag 5 maj 18.00 i Tullinge kyrka.

Söndagskonsert

Vokalgruppen Skimra sjunger på temat Medmänsklighet. Söndag 14 april 17.00 i Tumba kyrka.

En öppen bok ligger på ett bord. I bakgrunden syns en kvinna med brunt hår och gul tröja. Hon håller i en mugg.

Existentiella samtalsträffar på Tullinge bibliotek

Utifrån en film, en föreläsning och litteratur samtalar vi kring hur människans existentiella villkor kan gestaltas.

Ett stilla vattendrag i en stad.

Tyst retreat

Vila i det tysta. Lördag 20 april i Ängskyrkan.

Ny podd om fastan

Anton och Rikard har letat sig upp på orgelläktaren i Tullinge kyrka för ett samtal om fastan i den nyproducerade Fastepodden från 2024.

Boka dop eller vigsel

Nu finns många lediga dop- och vigseltider under 2023 och 2024 tillgängliga för bokning. Här kan du boka en tid!

Dop, konfirmation, bröllop, begravning

Dop, konfirmation, vigsel och begravning. I kyrkan finns det rum för alla livets stora händelser, från livets början till slut. Här kan du boka tid för dop eller vigsel och läsa mer om kyrkans olika förättningar.

Barnfamilj leker och spelar musik i en kyrka

Verksamhet för alla

Gudstjänster, körer, samtalsgrupper, öppen förskola, bibelsamtal och annan gemenskap. Här finns något för alla - oavsett ålder och bakgrund.

Musik och körer

Gillar du att sjunga? Det finns en kör för dig!

Kontakta oss

Välkommen att ta kontakt med oss. telefonnummer och e-postadress till vår expedition och kyrkogårdsförvaltning. Du hittar även kontaktuppgifter till våra medarbetare här.

Någon att prata med

Det kan finnas många skäl till att vilja prata med en diakon eller präst. Samtalen sker under tystnadsplikt och kan handla om många olika saker.

Nyhetsbrev från Botkyrka församling

Vill du få information om vad som händer i Botkyrka församling? Prenumerera på våra digitala nyhetsbrev.

Siluetten av några personer som sitter runt ett bord. På bordet står en soppkastrull och några skålar.

Samtal och stöd - diakoni

Vi erbjuder enskilda samtal med diakon, samtalsgrupper för dig som sörjer en anhörig, terapiverksamhet och hjälp för dig som lever i någon form av utsatthet.

Kyrkor och kyrkogårdar

I Botkyrka församling finns sex kyrkor, församlingshem, två kyrkogårdar och en begravningsplats.

Urngravar med gravstenar på en grön gräsmatta. I bakgrunden syns en blå himmel och träd med gula löv.

Kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsförvaltningen i Botkyrka hjälper dig med alla frågor om gravrätt, skötselavtal med mera.

Sankt Botvids pilgrimsled

Sankt Botvids pilgrimsled sträcker sig mellan Salems kyrka och Botkyrka kyrka. Vandringsleden är ca 8 km lång.

Information om kommande gudstjänster och aktuell verksamhet i församlingen.