Botkyrka församling

Botkyrka församling

På väg i Jesu fotspår. Kristuscentrerad, gränsöverskridande, modiga i ord och handling. Välkommen precis som du är.

Stängd expedition 15/12

Fredag 15 december har församlingsexpeditionen och kyrkogårdsförvaltningen stängt. Du kan självklart skicka e-post till Botkyrka församling eller till botkyrka.kyrkogardsforvaltning@svenskakyrkan.se, eller återkomma igen på måndag.

I årets julkampanj fokuserar vi på barns grundläggande rättigheter. Ditt engagemang behövs för att fler barn ska få en framtid utan hot, våld och övergrepp.

Jag är ett liv

Kalender med 24 små uppdrag att göra i december.

Alternativ julkalender

Kalender med 24 små uppdrag att göra i december.

Välkommen att ta kontakt med oss. Här finns telefon- och öppettider för vår expedition och kyrkogårdsförvaltningen . Du hittar även kontaktuppgifter till våra medarbetare.

Kontaktuppgifter och telefontider

Vill du få information om vad som händer i Botkyrka församling? Prenumerera på våra nya nyhetsbrev, en gång i månaden via e-post.

Nyhetsbrev

En kortfilm om hur kyrkans arbete i bland annat Botkyrka anpassas när det kommer många nyanlända.

Nya sätt att vara kyrka

Ibland är livet tungt eller ensamt. Då kan man behöva någon att prata med. En diakon möter människor i olika åldrar och livssituationer, bland annat i enskilda själavårdande samtal.

Diakoni - kyrkans sociala arbete

Aktuellt från Botkyrka församling