Fullt med människor inne i Botkyrka kyrka, vända bort mot kameran som är riktad mot altaret. I höger hörn står det "Tro, hopp och kärlek", med ett regnbågshjärta

Botkyrka församling

I Botkyrka församling gestaltas, med hopp och tillit, Guds nåd för hela skapelsen. Välkommen precis som du är.

Botkyrka församlingblad

I Botkyrka församlingsblad hittar du artiklar, intervjuer, reportage och reflektioner om livet, samhälle och tro.

Vilda blommor på en sommaräng.

Ogräs i rabatten

Musikal med Barnkören och Diskantkören, söndag 26 maj 16.00 i Tullinge kyrka. Fritt inträde.

Kardinal Arborelius besökte Botkyrka kyrka

Måndag 13 maj besökte Anders Arborelius, kardinal och biskop för Stockholms katolska stift Botkyrka kyrka.

70-talsinspirerad och färgglad bild med texten "Thank you for the music"

Från Duvemåla till Waterloo

Från Duvemåla till Waterloo - konsert med Damkören. Tullinge kyrka söndag 2 juni 18.00. Fritt inträde.

Närbild på två händer som spelar på ett piano

Botkyrka församling söker kyrkomusiker för längre vikariat

Vill du med din musikaliska förmåga gestalta att Guds nåd är ny varje morgon för människor och hela skapelsen? Kom då och arbeta med oss under cirka ett år!

Strövtåg i hembygden

Viskonsert med Tumba Koralkör och Nova Cantica, söndag 26 maj 17.00 i Tumba kyrka.

EXIST - Existentiell festivalmånad

Under maj och juni bjuder vi in till Existentiell festival i Tullinge. Det är samtal, föreläsning, konserter, gudstjänster och fest!

Dop, konfirmation, bröllop, begravning

Dop, konfirmation, vigsel och begravning. I kyrkan finns det rum för alla livets stora händelser, från livets början till slut. Här kan du boka tid för dop eller vigsel och läsa mer om kyrkans olika förättningar.

Barnfamilj leker och spelar musik i en kyrka

Verksamhet för alla

Gudstjänster, körer, samtalsgrupper, öppen förskola, bibelsamtal och annan gemenskap. Här finns något för alla - oavsett ålder och bakgrund.

Musik och körer

Gillar du att sjunga? Det finns en kör för dig!

Kontakta oss

Välkommen att ta kontakt med oss. telefonnummer och e-postadress till vår expedition och kyrkogårdsförvaltning. Du hittar även kontaktuppgifter till våra medarbetare här.

Någon att prata med

Det kan finnas många skäl till att vilja prata med en diakon eller präst. Samtalen sker under tystnadsplikt och kan handla om många olika saker.

Nyhetsbrev från Botkyrka församling

Vill du få information om vad som händer i Botkyrka församling? Prenumerera på våra digitala nyhetsbrev.

Samtal och stöd - diakoni

Vi erbjuder enskilda samtal med diakon, samtalsgrupper för dig som sörjer en anhörig, terapiverksamhet och hjälp för dig som lever i någon form av utsatthet.

Kyrkor och kyrkogårdar

I Botkyrka församling finns sex kyrkor, församlingshem, två kyrkogårdar och en begravningsplats.

Urngravar med gravstenar på en grön gräsmatta. I bakgrunden syns en blå himmel och träd med gula löv.

Kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsförvaltningen i Botkyrka hjälper dig med alla frågor om gravrätt, skötselavtal med mera.

Sankt Botvids pilgrimsled

Sankt Botvids pilgrimsled sträcker sig mellan Salems kyrka och Botkyrka kyrka. Vandringsleden är ca 8 km lång.

Information om kommande gudstjänster och aktuell verksamhet i församlingen.