Fullt med människor inne i Botkyrka kyrka, vända bort mot kameran som är riktad mot altaret. I höger hörn står det "Tro, hopp och kärlek", med ett regnbågshjärta

Botkyrka församling

I Botkyrka församling gestaltas, med hopp och tillit, Guds nåd för hela skapelsen. Välkommen precis som du är.

Botkyrka församlingblad

I Botkyrka församlingsblad hittar du artiklar, intervjuer, reportage och reflektioner om livet, samhälle och tro.

Kardinal Arborelius besökte Botkyrka kyrka

Måndag 13 maj besökte Anders Arborelius, kardinal och biskop för Stockholms katolska stift Botkyrka kyrka.

Piano utomhus bland blommor

Lunchmusik

Sång och musik vid lunchtid i veckan, med efterföljande fika eller mat.

En man som spelar på ett piano överöst av sommarblommor.

Sommarmusik i Tullinge kyrka

Konserter varje onsdag 19.00 i Tullinge kyrka, hela sommaren. Fritt inträde.

Två personer vid ett bord utomhus på sommaren. På bordet står två kaffekoppar.

Öppna mötesplatser i sommar

Välkommen till våra öppna mötesplatser i sommar. Fika, träffa nya och gamla vänner. Något för alla åldrar.

Solnedgång över havet, med gul himmel och lite moln

Jazz i sensommarkväll

Tre sensommarkvällar med jazz i Tumba kyrka. Söndagar 17.00, fritt inträde.

Flygbild som visar Botkyrka kyrka

Botkyrka kyrka restaureras interiört

Kyrkorådet har beslutat att Botkyrka kyrkas insida ska renoveras. Bland annat ska det gamla värmesystemet byts ut och att kyrkan tillgänglighetsanpassas.

Boka dop eller vigsel

Vill du boka tid för bröllop eller dop i någon av våra kyrkor? Här kan du se alla lediga tider och boka tid för dop eller vigsel.

Dop, konfirmation, bröllop, begravning

Dop, konfirmation, vigsel och begravning. I kyrkan finns det rum för alla livets stora händelser, från livets början till slut. Här kan du boka tid för dop eller vigsel och läsa mer om kyrkans olika förättningar.

Barnfamilj leker och spelar musik i en kyrka

Verksamhet för alla

Gudstjänster, körer, samtalsgrupper, öppen förskola, bibelsamtal och annan gemenskap. Här finns något för alla - oavsett ålder och bakgrund.

Musik och körer

Gillar du att sjunga? Det finns en kör för dig!

Kontakta oss

Välkommen att ta kontakt med oss. telefonnummer och e-postadress till vår expedition och kyrkogårdsförvaltning. Du hittar även kontaktuppgifter till våra medarbetare här.

Någon att prata med

Det kan finnas många skäl till att vilja prata med en diakon eller präst. Samtalen sker under tystnadsplikt och kan handla om många olika saker.

Nyhetsbrev från Botkyrka församling

Vill du få information om vad som händer i Botkyrka församling? Prenumerera på våra digitala nyhetsbrev.

En kvinnlig diakon sitter och samtalar med en kvinna och två småbarn.

Samtal och stöd - diakoni

Vi erbjuder enskilda samtal med diakon, samtalsgrupper för dig som sörjer en anhörig, terapiverksamhet och hjälp för dig som lever i någon form av utsatthet.

Kyrkor och kyrkogårdar

I Botkyrka församling finns sex kyrkor, församlingshem, två kyrkogårdar och en begravningsplats.

Urngravar med gravstenar på en grön gräsmatta. I bakgrunden syns en blå himmel och träd med gula löv.

Kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsförvaltningen i Botkyrka hjälper dig med alla frågor om gravrätt, skötselavtal med mera.

Sankt Botvids pilgrimsled

Sankt Botvids pilgrimsled sträcker sig mellan Salems kyrka och Botkyrka kyrka. Vandringsleden är ca 8 km lång.

Information om kommande gudstjänster och aktuell verksamhet i församlingen.