Lida idrottskyrka
Foto: Arne Hyckenberg

Lida idrottskyrka

Friluftslivets kyrka! Vackert belägen i en sluttning mot sjön Getaren ligger Lida idrottskyrka som är en efterfrågad plats för dop och vigslar. Altartavlan består av ett stort fönster med utsikt ut över sjöns vattenspegel.

Kyrkan är placerad i Lida friluftsområde som många botkyrkabor besöker på sin fritid. Inom området finns även ett värdshus. Verksamheten i kyrkan bedrivs i samverkan med friluftsfolkets gudstjänstkommitté och Botkyrka församling.

Fakta om Lida idrottskyrka

Adress Lidavägen 1, Tullinge

Bokningar av dop, vigsel och begravning görs till expeditionen 08-530 222 00

Närmaste busshållpats (Lida) ligger cirka 350 meter från kyrkan och trafikeras av SL-buss 721 och 721X.

Prenumerera på nyhetsbrev via e-post

Vill du ha information om kommande gudstjänster, konserter och annan verksamhet i Botkyrka församling? Börja prenumerera på våra månadsbrev, helt kostnadsfritt. Ungefär en gång i månaden får du e-post med aktuell information om de kyrkor du väljer.

Prenumerera på månadsbrev via e-post