Botkyrka församling

Lida idrottskyrka

Friluftslivets kyrka! Vackert belägen i en sluttning mot sjön Getaren ligger Lida idrottskyrka som är en efterfrågad plats för dop och vigslar. Altartavlan består av ett stort fönster med utsikt ut över sjöns vattenspegel.

Kyrkan är placerad i Lida friluftsområde som många botkyrkabor besöker på sin fritid. Inom området finns även ett värdshus. Verksamheten i kyrkan bedrivs i samverkan med friluftsfolkets gudstjänstkommitté och Botkyrka församling.

Prenumerera på nyhetsbrev via e-post

Vill du ha information om kommande gudstjänster, konserter och annan verksamhet i Botkyrka församling? Börja prenumerera på våra månadsbrev, helt kostnadsfritt. Ungefär en gång i månaden får du e-post med aktuell information om de kyrkor du väljer.

Klicka här för att börja penumerera på månadsbrev via e-post.

Har du frågor om nyhetsbrevet? Kontakta Botkyrka församling.

Månadsbrev via post

Vill du hellre ha månadsbreven utskrivna och hemskickade? Ta då kontakt med Jenny Samuelsson, eller ring vår expedition på telefon 08-530 222 00. Berätta vilka kyrkor/distrikt du vill ha information om. Vi behöver även ditt personnummer, breven skickas till din folkbokföringsadress.