Botkyrkabarn

Botkyrkabarn 2020

Julkampanjen Botkyrkabarn återvänder för tredje året, men i en lite annorlunda form. Hjälp utsatta barnfamiljer i Botkyrka, skänk en gåva i dag!

Tusen tack för allt stöd!

Botkyrkabarn 2020 har nu avslutats och alla gåvor har räknats. Trots att vi inte kunnat genomföra advents- och julkonserter denna gång har ni varit väldigt givmilda. Sammanlagt 42 790 kronor har skänts till insamlingen. Varenda krona kommer nu att delas ut och bli till nytta för utsatta barnfamiljer här i Botkyrka.

Ett ovanligt insamlingsår

I år blir det inga konserter eller gudstjänster i adventstid, men vi ser att behoven av ekonimiskt stöd i Botkyrka är stora. Därför genomför vi kampanjen Botkyrkabarn även i år, men i en lite annorlunda form.

Hjälp oss att hjälpa barnfamiljer i Botkyrka

Julkampanjen Botkyrkabarn startades 2018. Från första advent och fram till trettondagshelgen samlar vi in pengar, bland annat vid gudstjänster och konserter. Pengarna delas sedan ut till utsatta barnfamiljer i Botkyrka. 2018 skänkte ni drygt 50 000 kronor och 2019 över 65 000 kronor. Och varje krona gör skillnad.

Swisha en gåva

Det enklaste sättet att ge ett bidrag till Botkyrkabarn är att swisha valfritt belopp till 123 677 66 37.

Skänt via Plusgiro

Du som inte har möjlighet att swisha kan sätta in pengar via Plusgiro 100194-0. Då är det viktigt att du märker betalningen med Botkyrkabarn.

Handla och stöd Botkyrkabarn

Du kan också stödja kampanjen genom att köpa våra tygkassar, reflexer och julgranskulor. De finns till försäljning i våra kyrkor under hela kampanjperioden. Tygkassen kostar 100 kr, reflexerna 20 kr och julgranskulorna säljs för 50 kr.

Pengarna hjälper barn i Botkyrka i början av året

I samband med jul delar många aktörer ut till exempel matkassar och det finns även aktiviteter vid själva julhögtiden. Tanken med insamlingen Botkyrkabarn är att barnfamiljerna ska kunna få ett ekonomiskt stöd på andra sidan jul, i januari, när hjälpen känns långt bort och ekonomin ofta är extra pressad.

Skänk gärna en valfri gåva till Botkyrkabarn

Stöd Botkyrkabarn

Du som vill stödja Botkyrkabarn kan swisha valfritt belopp till 123 677 66 37.