Botkyrkabarn

Botkyrkabarn 2021

Julkampanjen Botkyrkabarn återvänder för fjärde året i rad. Hjälp utsatta barnfamiljer i Botkyrka, skänk en gåva i dag!

Resultat för Botkyrkabarn 2021

Nu har årets upplaga av Botkyrkabarn avlutats och totalt har cirka 35 000 kronor samlats in. Ett stort tack till alla er som på något sätt bidragit till detta fina resultat. Varenda krona kommer nu att delas ut till utsatta barnfamiljer här i Botkyrka och pengarna kommer göra stor skillnad för många.

Botkyrkabarn är en lokal insamlingskampanj här i Botkyrka församling. Under advent och jul samlar vi in pengar för att hjälpa utsatta barnfamiljer här i Botkyrka. Du kan stödja insamlingen genom att köpa tygkassar, julgranskulor och reflexer, eller genom att swisha valfritt belopp. Vi tar upp kollekt till Botkyrkabarn i samband med många konsterter och annan verksamhet under advent och jul.

Stöd insamlingen - Swisha en gåva

Det enklaste sättet att ge ett bidrag till Botkyrkabarn är att swisha valfritt belopp till 123 677 66 37.

Skänk gärna en valfri gåva till Botkyrkabarn

SKÄNK VIA PLUSGIRO

Du som inte vill eller kan swisha får gärna sätta in pengar via Plusgiro 100194-0. Då är det viktigt att du märker betalningen med Botkyrkabarn.

Handla och stöd insamlingen

Du kan också stödja kampanjen genom att köpa våra tygkassar, reflexer och julgranskulor. Detta finns till försäljning i våra kyrkor under hela kampanjperioden. Allt kostar i år 20 kronor styck.

Swisha en gåva

SKÄNk VIA PLUSGIRO

Du som inte vill eller kan swisha får gärna sätta in pengar via Plusgiro 100194-0. Då är det viktigt att du märker betalningen med Botkyrkabarn.

Handla och stöd Botkyrkabarn

Pengarna hjälper barn i Botkyrka i början av året

I samband med jul delar många aktörer ut till exempel matkassar och det finns även aktiviteter vid själva julhögtiden. Tanken med insamlingen Botkyrkabarn är att barnfamiljerna ska kunna få ett ekonomiskt stöd på andra sidan jul, i januari, när hjälpen känns långt bort och ekonomin ofta är extra pressad.

STARTADE 2018

Skänk gärna en valfri gåva till Botkyrkabarn

Julkampanjen Botkyrkabarn startades 2018. Från första advent och ungefär fram till trettondagshelgen samlar vi in pengar, som sedan delas sedan ut till utsatta barnfamiljer i Botkyrka. Det är församlingens diakoner som har kontakt med familjerna och som ansvarar för att pengarna blir utdelade till de som behöver ekonomiskt stöd.

2018 skänkte ni drygt 50 000 kronor och 2019 över 65 000 kronor. Under 2020 samlades nästan 43 000 kronor in. Varje krona gör skillnad.

Stöd Botkyrkabarn

Du som vill stödja Botkyrkabarn kan swisha valfritt belopp till 123 677 66 37.