Other languages with Google Translate

Kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsförvaltningen i Botkyrka hjälper dig med alla frågor om gravrätt, skötselavtal med mera.

Kontakta kyrkogårdsförvaltningen

Kontakta kyrkogårdsförvaltningen genom att ringa 08-530 222 75, eller skicka e-post till botkyrka.kyrkogardsforvaltning@svenskakyrkan.se.

Kremering

Genom avtal med kyrkogårdsförvaltningen i Huddinge sker kremering vid S:t Botvids krematorium. Inom ett särskilt anlagt begravningskvarter vid S:t Botvids begravningsplats i Huddinge sker muslimska begravningar.

Begravningskapellet Lilla Dalen

Cermonibyggnaden utlånas fritt till begravningsakt för personer folkbokförda i Botkyrka församling. Även bårtäcke finns att låna kostnadsfritt. Kontakta kyrkogårdsförvaltningen.

Begravningsombud

Margareta Wijkström är av länsstyrelsen förordnat begravningsombud i Botkyrka kommun. Han har till uppgift att i begravningsfrågor granska hur Botkyrka församling tar till vara de personers intressen som inte tillhör Svenska kyrkan. Ombudet nås per tfn 08-530 618 62, e-post: margareta.wijkstrom@botkyrka.se

Nyhetsbrev, beställningssedel, växtsortiment och prislista

Alla gravrättsinnehavare får ett nyhetsbrev, beställningssedel, växtsortiment och prislista från kyrkogårdsförvaltningen en gång om året.