Other languages with Google Translate

Tumba kyrka

Tumba kyrka ligger på traditionellt kyrklig mark i Tuna, inte långt från vad som tidigare var Tumba bruk.

Banden mellan bruket och kyrkan var från början starka. Den första prästgården byggdes på tidigt 1800-tal och bekostades av Riksbanken, som då var ägare till bruket. I början av 1900-talet byggdes en ny prästgård som på 1970- talet ersattes av Tumba kyrka.

Bokning
Kontakta församlingsexpeditionen: Telefon 08-530 222 00

I Tumba kyrka finns nyrenoverade lokaler till uthyrning/lån i samband med dop,
vigsel eller begravning.

Prenumerera på nyhetsbrev via e-post

Vill du ha information om kommande gudstjänster, konserter och annan verksamhet i Botkyrka församling? Börja prenumerera på våra månadsbrev, helt kostnadsfritt. Ungefär en gång i månaden får du e-post med aktuell information om de kyrkor du väljer.

Prenumerera på månadsbrev via e-post

Månadsbrev via post

Vill du hellre ha månadsbreven utskrivna och hemskickade? Ta då kontakt med Botkyrka församling, eller ring vår expedition på telefon 08-530 222 00. Berätta vilka kyrkor/distrikt du vill ha information om. Vi behöver även ditt personnummer, breven skickas till din folkbokföringsadress.

Behandling av personuppgifter

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter.