Other languages with Google Translate

Botkyrka församling Besöksadress: Grödingevägen 4, 14730 Tumba Postadress: Box 240, 14701 Tumba Telefon:+46(8)53022200 E-post till Botkyrka församling

Ljusets kyrka

Ljusets kyrka är Botkyrka församlings nyaste kyrka. Kyrkan är belägen nära Hallunda centrum med den stora syrisk- ortodoxa kyrkan S:t Petrus och S:t Paulus som granne.

Prenumerera på nyhetsbrev via e-post

Vill du ha information om kommande gudstjänster, konserter och annan verksamhet i Botkyrka församling? Börja prenumerera på våra månadsbrev, helt kostnadsfritt. Ungefär en gång i månaden får du e-post med aktuell information om de kyrkor du väljer.

Prenumerera på månadsbrev via e-post

Fakta om Ljusets kyrka

Adress Tomtbergavägen 16, Norsborg

Kyrkan rymmer 90 personer

Bokningar av dop, vigsel och begravning görs till expeditionen 08-530 222 00

Närmaste busshållpats (Hallunda centrum) ligger cirka 450 meter från kyrkan och trafikeras av flera busslinjer.

Närmaste tunnelbanestation (Hallunda T-bana) ligger cirka 400 meter från kyrkan och trafikeras av tunnelbanans röda linje.