Botkyrka församling

Tullinge kyrka

Tullinge kyrka är belägen på en osedvanligt naturskön plats. Stora lärkträd kantar uppfarten mot entrén och bakom kyrkan öppnar sig en vidsträckt utsikt över Tulllingesjön med sina lummiga stränder.

Kring kyrkan finns ett gravfält från järnåldern med ett 50-tal synliga gravkullar. På en av dem står klockstapeln av lärkträ. De två klockorna ersatte 1963 Tullinge gårds gamla vällingklocka som tidigare kallat till gudstjänst.

Prenumerera på nyhetsbrev via e-post

Vill du ha information om kommande gudstjänster, konserter och annan verksamhet i Botkyrka församling? Börja prenumerera på våra månadsbrev, helt kostnadsfritt. Ungefär en gång i månaden får du e-post med aktuell information om de kyrkor du väljer.

Klicka här för att börja penumerera på månadsbrev via e-post.

Har du frågor om nyhetsbrevet? Kontakta Botkyrka församling.

Månadsbrev via post

Vill du hellre ha månadsbreven utskrivna och hemskickade? Ta då kontakt med Jenny Samuelsson, eller ring vår expedition på telefon 08-530 222 00. Berätta vilka kyrkor/distrikt du vill ha information om. Vi behöver även ditt personnummer, breven skickas till din folkbokföringsadress.

Tullinge kyrka

Ulvsbergsvägen 1, Tullinge
Tfn vaktmästare: 08-530 222 27

Boka kyrkan