Botkyrka församling

Tullinge gård

En grönskande mötesplats i Tullinge som är en omtyckt plats för dop- eller begravningskaffe. Här träffas också äldre och yngre i olika verksamheter. Ungdomsgruppen, Öppen förskola och Syföreningen och mycket mer.

Tullinge gård består av fyra hus varav ett är bostadshus. I de övriga bedriver Svenska kyrkan verksamhet för stora som små.

Det första vita huset till vänster kallas Claessonpaviljongen. Där håller viss ungdomsverksamhet till.

Församlingshemmet,  kallat Adler Salviuspaviljongen, är nästa hus man möter på Tullinge gård. Här finns möjlighet att boka lokal i samband med dop, begravning eller vigsel. Här bjuds också på körövningar och kyrkkaffen.

Mitt emot Adler Salvius paviljongen ligger Tegnérpaviljongen som tidigare varit bostadshus. Nu är huset nyrenoverat och ombyggt för att ta emot barn- och ungdomsverksamhet. Här har även personalen sina arbetsrum.