Körer i Tullinge

I Tullinge finns körgrupper för både barn och vuxna.

Körer för de minsta på Tullinge gård

Babyrytmik

Tisdagar 12.30-14.00 (Tegnérpaviljongen) - Start vecka 2 och 11
För barn 0-1,5 år med en vuxen. Gruppen har begränsat antal platser och kräver föranmälan. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post

Småbarnsmusik

Torsdagar 16.00-16.30 (Tullinge kyrka) - Start vecka 3
För barn i åldern 2-3 år tillsammans med en vuxen. Vi sjunger, leker och rör oss till musik. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Tonprickarna

Torsdagar 16.40-17.20 (Tullinge kyrka) - Start vecka 3
Körlek för 4-5-åringar utan föräldrar. På ett lekfullt sätt sjunger vi gamla och nya barnsånger. Vi sjunger i gudstjänsten 1-2 gånger per termin. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Minikören

Torsdagar 17.30-18.00 (Tullinge gård) - Start vecka 3
En barnkör för 6-åringar. På ett lekfullt sätt tränar vi våra röster och på att sjunga i grupp. Ibland övar vi tillsammans med Barnkören och 3 ggr per termin sjunger vi tillsammans i kyrkan. Frågor och anmälan till Anton Högberg via e-post.

Barnkörer på Tullinge gård

Barnkören

Torsdagar 17.30-18.15 (Adler Salvius paviljong) - Start vecka 3
En kör för 8 och 9-åringar. Vi tränar våra röster och på att samarbeta i grupp. Kören sjunger på gudstjänster och konserter. Frågor och anmälan till Camilla Helander via e-post.

Körer för äldre barn på Tullinge gård

Diskantkören

Torsdagar 15.45-16.30 (Tullinge kyrka) - Start vecka 3
För barn i åldern 10-12 år. I den här kören introduceras enkla stämmor och notläsning. Vi sjunger på gudstjänster och konserter. Frågor och anmälan till Camilla Helander via e-post.

Ungdomskör på Tullinge gård

UngTon

Torsdagar 16.30-17.30 (Tullinge kyrka) - Start vecka 3
Från 13 år och uppåt. Vi sjunger en blandad repertoar. Stämsång men också möjlighet att få sjunga solo. Konserter, gudstjänster och kördagar. Frågor och anmälan till Camilla Helander via e-post.

Körer för vuxna i Tullinge kyrka

Tullinge kammarkör

Måndagar 10.30-12.00 - Start vecka 2
En blandad kör med blandad repertoar som medverkar vid gudstjänster och konserter. Provsjungning krävs. För mer info och anmälan, kontakta Camilla Helander.

Damkören

Måndagar 19.30-21.00 - Start vecka 2
Vi sjunger en blandad repertoar och medverkar i gudstjänster, konserter och kördagar. Det finns dessutom möjlighet att arbeta med individuell coaching. Viss egen förberedelse inför körövningarna krävs. Sångprov. För mer info och anmälan, kontakta Camilla Helander.

PROJEKTKÖREN - vår

Onsdagar i mars 19.00-21.00 - Start i mars
För dig som vill sjunga i kör men inte under en hel termin. Övar 9, 16, 23 och 30/3, samt sjunger i mässan söndag 3 april klockan 10.00 i Tullinge kyrka. För mer info och anmälan, kontakta Camilla Helander.