Babycafé i Olaus Petri församling i Örebro med sångstund, lek och fika.

Körer i Tullinge

I Tullinge finns körgrupper för både barn och vuxna.

Körer för de minsta på Tullinge gård

Babyrytmik

Tisdagar 13.00-14.30
Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post

Småbarnsmusik

Torsdagar 16.00-16.30 (Tegnérpaviljongen) Startar sannolikt inte i höst
För barn i åldern 2-3 år tillsammans med en vuxen. Vi sjunger, leker och rör oss till musik. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Tonprickarna

Torsdagar 16.40-17.20 (Tegnérpaviljongen) Startar sannolikt inte i höst
Körlek för 4-5-åringar utan föräldrar. På ett lekfullt sätt sjunger vi gamla och nya barnsånger. Vi sjunger i gudstjänsten 1-2 gånger per termin. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Minikören

Torsdagar 17.30-18.00 (Tegnérpaviljongen)
En barnkör för de som går i förskoleklass. På ett lekfullt sätt tränar vi våra röster och på att sjunga i grupp. Ibland övar vi tillsammans med Barnkören och 3 ggr per termin sjunger vi tillsammans i kyrkan. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Ylva Bjernerup

Fritidsledare, Tullinge

Barnkörer på Tullinge gård

Barnkören

Torsdagar 17.30-18.15 (Adler Salvius paviljong)
För barn i åldern 7-9 år. Vi tränar våra röster och på att samarbeta i grupp. Kören sjunger på gudstjänster och konserter. Frågor och anmälan till Camilla Helander via e-post.

Organist, Tullinge

Körer för äldre barn på Tullinge gård

Diskantkören

Torsdagar 15.45-16.30 (Adler Salvius paviljong)
För barn i åldern 10-11 år. I den här kören introduceras enkla stämmor och notläsning. Vi sjunger på gudstjänster och konserter. Frågor och anmälan till Camilla Helander via e-post.

Ungdomskör på Tullinge gård

UngTon

Torsdagar 16.30-17.30 (Adler Salvius paviljong)
För barn och unga i åldern 12-15 år. Vi sjunger en blandad repertoar. Stämsång men också möjlighet att få sjunga solo. Konserter, gudstjänster och kördagar. Frågor och anmälan till Camilla Helander via e-post.

Organist, Tullinge

Körer för vuxna på Tullinge gård

Tullinge kammarkör

Måndagar 10.30-12.00 (Adler Salvius paviljong)
En blandad kör med blandad repertoar som medverkar vid gudstjänster och konserter. Provsjungning krävs. För mer info och anmälan, kontakta Camilla Helander.

Damkören

Måndagar ojämna veckor 19.30-21.00 (Adler Salvius paviljong).
Vi sjunger en blandad repertoar och deltar i en gudstjänst per termin och har en konsert på läsår. Sångprov krävs. För mer info och anmälan, kontakta Camilla Helander.