Körer i Tullinge

I Tullinge finns körgrupper för både barn och vuxna.

Körer för de minsta på Tullinge gård

Babyrytmik

Tisdagar 12.30-14.00 (Tegnérpaviljongen)
För barn 0-1,5 år med en vuxen. Gruppen har begränsat antal platser och kräver föranmälan. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post

Sångprickarna

Torsdagar 16.00-16.30 (Tullinge kyrka)
För barn i åldern 3-4 år tillsammans med en vuxen. Vi sjunger, leker och rör oss till musik. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Tonprickarna

Torsdagar 17.00-17.30 (Tullinge kyrka)
Körlek för 5-åringar utan föräldrar. På ett lekfullt sätt sjunger vi gamla och nya barnsånger. Vi sjunger i gudstjänsten 1-2 gånger per termin. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Minikören

Torsdagar 17.00-17.45 (Tullinge gård, Tegnér)
En barnkör för 6-åringar. På ett lekfullt sätt tränar vi våra röster och på att sjunga i grupp. Ibland övar vi tillsammans med Barnkören och 3 ggr per termin sjunger vi tillsammans i kyrkan. Frågor och anmälan till Anton Högberg via e-post.

Barnkörer på Tullinge gård

Barnkören

Torsdagar 16.45-17.30 (Adler Salvius paviljong)
En kör för 7-9-åringar. Vi tränar våra röster och på att samarbeta i grupp. Kören sjunger på gudstjänster och konserter. Frågor och anmälan till Camilla Helander via e-post.

Körer för äldre barn på Tullinge gård

Diskantkören

Torsdagar 15.45-16.30
För barn i åldern 10-12 år. I den här kören introduceras enkla stämmor och notläsning. Vi sjunger på gudstjänster och konserter. Frågor och anmälan till Camilla Helander via e-post.

Ungdomskör på Tullinge gård

UngTon

Torsdagar 18.00-19.00 (Tullinge kyrka)
Från 13 år och uppåt. Vi sjunger en blandad repertoar. Stämsång men också möjlighet att få sjunga solo. Konserter, gudstjänster och kördagar. Frågor och anmälan till Camilla Helander via e-post.

Körer för vuxna i Tullinge kyrka

Tullinge kammarkör

Måndagar 10.30-12.00
En blandad kör med blandad repertoar som medverkar vid gudstjänster och konserter. Provsjungning krävs. För mer info och anmälan, kontakta Camilla Helander.

Damkören

Måndagar 19.30-21.00
Vi sjunger en blandad repertoar och medverkar i gudstjänster, konserter och kördagar. Det finns dessutom möjlighet att arbeta med individuell coaching. Viss egen förberedelse inför körövningarna krävs. Sångprov. För mer info och anmälan, kontakta Camilla Helander.

Projektkören - höst

Onsdagar i oktober 19.00-21.00 - Start i oktober
För dig som vill sjunga i kör men inte under en hel termin. Övar 5, 12, 19, 26/10, samt konsert söndag 6 november i Tullinge kyrka. För mer info och anmälan, kontakta Camilla Helander.