Ängskyrkan

Ängskyrkan är belägen i Storvreten och inrymmer förutom kyrkorummet även lokaler för barn- och ungdomsverksamhet, samlingssal och kontor. Ängskyrkans verksamhet präglas av ett stort engagemang hos frivilliga i gudstjänstmedverkan, ledaruppgifter och praktiskt arbete.

Prenumerera på nyhetsbrev via e-post

Vill du ha information om kommande gudstjänster, konserter och annan verksamhet i Botkyrka församling? Börja prenumerera på våra månadsbrev, helt kostnadsfritt. Ungefär en gång i månaden får du e-post med aktuell information om de kyrkor du väljer.

Klicka här för att börja penumerera på månadsbrev via e-post.

Har du frågor om nyhetsbrevet? Kontakta Botkyrka församling.

Månadsbrev via post

Vill du hellre ha månadsbreven utskrivna och hemskickade? Ta då kontakt med Jenny Samuelsson, eller ring vår expedition på telefon 08-530 222 00. Berätta vilka kyrkor/distrikt du vill ha information om. Vi behöver även ditt personnummer, breven skickas till din folkbokföringsadress.

Lediga tjänster i Ängskyrkan