Other languages with Google Translate

Ängskyrkan

Ängskyrkan är belägen i Storvreten och inrymmer förutom kyrkorummet även lokaler för barn- och ungdomsverksamhet, samlingssal och kontor. Ängskyrkans verksamhet präglas av ett stort engagemang hos frivilliga i gudstjänstmedverkan, ledaruppgifter och praktiskt arbete.

Prenumerera på nyhetsbrev via e-post

Vill du ha information om kommande gudstjänster, konserter och annan verksamhet i Botkyrka församling? Börja prenumerera på våra månadsbrev, helt kostnadsfritt. Ungefär en gång i månaden får du e-post med aktuell information om de kyrkor du väljer.

Prenumerera på månadsbrev via e-post

Lediga tjänster i Ängskyrkan