Babycafé i Olaus Petri församling i Örebro med sångstund, lek och fika.

Körer i Ängskyrkan

I Ängskyrkan finns körgrupper för både barn, ungdomar och vuxna.

Småbarnskörer i Ängskyrkan

Nottaggarna

Tisdagar 16.20-17.15 – Start v 35, 31/8
För barn som är 7–9 år. Pannkakor, körsång och pyssel. Vi lär oss god sångteknik, notläsning, gehör och framförande. Frågor och anmälan till Birgitta Ruthberg via e-post.

För äldre barn i Ängskyrkan

Tondropparna

Tisdagar 15.30-16.15 – Start v 35, 31/8
För barn i åldern 10-12 år. Pannkakor, körsång och pyssel. Vi lär oss god sångteknik, notläsning, gehör och framförande. Frågor och anmälan till Birgitta Ruthberg via e-post.

Ungdomskör i Ängskyrkan

Ungdomskören

Onsdagar 17.00-18.00 – Start v 35, 1/9
För ungdomar i åldern 13 år och uppåt. Vi sjunger musik från blandade genrer, allt från enstämmigt till flerstämmigt. Inga förkunskaper krävs förutom viljan att sjunga! Frågor och anmälan till Birgitta Ruthberg via e-post.

Ängskyrkans vuxenkörer

Ängskören

Onsdagar 19.15-21.00 – Start v 35, 1/9
Vuxenkör för dig med lite sångvana. Vi sjunger alla genrer, både i gudstjänster, konserter och större verk. Hör av dig för provsjungning! För mer info och anmälan, kontakta Birgitta Ruthberg.

kör från världens alla hörn

Onsdagar 19.00-21.00 – Start v 40, 7/10
Vi sjunger och överbygger språkbarriärer! Ta med en sång från ditt hemland, vi sjunger både kristet, världslig och populär musik. Alla är välkomna! För mer info och anmälan, kontakta Birgitta Ruthberg.