Körer i Ängskyrkan

I Ängskyrkan finns körgrupper för både barn, ungdomar och vuxna.

Småbarnskörer i Ängskyrkan

Tondropparna och Nottaggarna

Tisdagar 15.30-16.15
För barn som är 7-13 år. (Under höstterminen sjunger körerna Tondropparna och Nottaggarna tillsammans.) Pannkakor, körsång och pyssel. Vi lär oss god sångteknik, notläsning, gehör och framförande. Vid frågor, kontakta Karolina Bråkenhielm.

För äldre barn i Ängskyrkan

Tondropparna och Nottaggarna

Tisdagar 15.30-16.15
För barn i åldern 7-13 år. (Under hösten sjunger körerna Tondropparna och Nottaggarna tillsammans.) Pannkakor, körsång och pyssel. Vi lär oss god sångteknik, notläsning, gehör och framförande. För mer information, kontakta Karolina Bråkenhielm.

Ungdomskör i Ängskyrkan

Ungdomskören

Onsdagar 17.00-18.00
För ungdomar i åldern 13 år och uppåt. Vi sjunger musik från blandade genrer, allt från enstämmigt till flerstämmigt. Inga förkunskaper krävs förutom viljan att sjunga! För frågor och anmälan, kontakta Fredrik Roste.

Ängskyrkans vuxenkörer

Ängskören

Onsdagar 19.00-21.00
Vuxenkör för dig med lite sångvana. Vi sjunger alla genrer, både i gudstjänster, konserter och större verk. Hör av dig för provsjungning! För mer info och anmälan, kontakta Elisabeth Haag.