Verksamhetsråd i Norra Botkyrka

Öppet forum

Verksamheten i Botkyrka kyrka och Ljusets kyrka är till för de människor som bor och verkar i området. För den som vill finns stora möjligheter att vara med och påverka hur och vad som ska göras i kyrkan. Vid Öppet forum, som hålls fyra gånger om året, är alla välkomna att göra sin stämma hörd. Här är platsen för diskussion och att föra fram förslag till förbättringar eller nya idéer.

Verksamhetsråd

Öppet forum nominerar verksamhetsrådet, som tillsammans med arbetslaget bland annat sätter upp mål och äskar pengar hos kyrkorådet för verksamheten. Verksamhetsrådet fungerar också som ett bollplank för arbetslaget, där idéer och visioner kan födas och utvecklas.

Är du intresserad och vill veta mer kan du vända dig till distriktsledare Lacra von Schedvin, tfn 08-506 875 93, eller maila Lacra.

Verksamhetsrådet 2018

Marjatta Sillanpää