Grupper för ungdomar

Ungdomsgrupper, konfirmation och körsång.

Verksamheter i höst

Nu startar höstterminen för många av våra verksamheter. Vi anpassar lokaler och grupper för att du ska kunna hålla avstånd. Vissa verksamheter kommer att vara pausade under hösten.

Konfirmation

Tid för att diskutera livets stora och små frågor. Tro, hopp och kärlek. I Botkyrka församling finns flera grupper att välja på. Du hittar dem i broschyren ovan och på ungibotkyrka.se

Missade du din inbjudan eller hade annat för dig just då är det inte för sent! Kontakta en pedagog eller en präst för att bli konfirmerad sernare i livet.

Ungdomsgrupper

För dig som vill träffas och dela dina tankar om livet och tron med andra ungdomar. Programmet ser olika ut varje gång. Det kan vara diskussion, lekar eller filmkväll. Alla är välkomna!

Ljusets kyrkas ungdomsgrupp

Onsdagar 18.30-21.00 i Ljusets kyrka Höstterminen startar vecka 35
För dig över 14 år som vill träffa andra ungdomar. Vi fikar, pratar, ser på film och avslutar med en andakt. Kvällen inleds med veckomässa.

Johannes Nunez

Fritidsledare, Norra Botkyrka

Rebecca Andreassen

Präst, Norra Botkyrka

Tullinge ungdomsgrupp

Onsdagar 18.30-21.00 på Tullinge gård Höstterminen startar vecka 35
För dig över 14 år som vill träffa andra ungdomar. Vi umgås, fikar och har program fram till 21.00.

Peter Stening

Tullinge, Församlingspedagog

Erik Dufva

Präst, Tullinge

Ängskyrkans ungdomsgrupp

Onsdagar 19.00-21.00 i Ängskyrkan Höstterminen startar vecka 36
För dig över 14 år som vill träffa andra ungdomar.

Anna-Lena Eriksson

Präst, Distriktsledare, Ängskyrkan, Tumba kyrka