Other languages with Google Translate

Suomenkielinen

Information om Botkyrka församlings finskspråkiga verksamhet.

Tervetuloa Ruotsin kirkon suomenkieliseen toimintaan. Ljusetin kirkon toiminta Botkyrkassa on myös suomenkielistä. Lue seurakuntalehtemme, josta löydät ajankohtaiset tiedot ohjelmasta, mitä tapahtuu ja missä.

Meillä on viikkotain toiminta

Tiistaisin klo 10-12 meillä on Juttupa siellä askarellaan, keskustellaan ja juodaan kahvia. Diakoni Malin Liljestedt johtaa ryhmän. Tervetuloa.

Torstaisin on laulukahvila klo 13.30. Tule mukaan laulamaan!  Kourojohtaja on Inga Simola.

Perjantaisin klo 10-12 on Ystäväntupa missä pappi Lea pitää hartaus ja syödään aamista ja sitten alkaa ohjelma. Tervetuloa!

Malin Liljestedt

Norra Botkyrka, Finskspråkig, Diakoniassistent