En kvinna sitter på en klippa och tittar på solnedgången.
Foto: Torsten Bundsen /Ikon

Vila, växa, vandra

Information om kommande pilgrimsvandringar, stilla dagar, samtalsgrupper och annan verksamhet för dig som söker efter något större. För dig som vill vila, växa eller vandra.

En bärbar dator står på ett bord. På skärmen visas en bild med två händer som håller i en öppen bibel

Digitala bibelsamtal i höst

Med utgångspunkt i bibeltexter samtalar vi om religiösa och existentiella ämnen. Start torsdag 3 november 19.00.

Nu vilar ett hjärta - Retreat

Tullinge gård söndag 6 november. Tid för stillhet, skapande och vila. Mat serveras och vi samtalar i grupp kring sorg, saknad och livet. Begränsat antal platser, föranmälan krävs. Pris: 100 kronor.

Yoga i Tullinge kyrka

Kom och prova på traditionell Hatha Yoga under sju onsdagar i Tullinge kyrka, med start i oktober. Missa inte att anmäla dig!

Sankt Botvids pilgrimsled

Sankt Botvids pilgrimsled sträcker sig mellan Salems kyrka och Botkyrka kyrka. Vandringsleden är ca 8 km lång.