En man som spelar på ett piano överöst av sommarblommor.

Sommarmusik i Tullinge kyrka

Konserter varje onsdag 19.00 i Tullinge kyrka, hela sommaren. Fritt inträde.

Varje onsdag mellan 12 juni och 14 augusti bjuder vi in till konserter med både lokala och internationellt verksamma musiker. Fritt inträde. Det blir även mingel med alkoholfritt bubbel och fika i vår hemmasnickrade bar ute på kyrkbacken.

En äldre dam (Elisabeth Edström) framför orgeln.

Fanny och Felix - Begåvade syskon

Elisabeth Edström på orgel. Onsdag 19 juni 19.00 i Tullinge kyrka. Fritt inträde.

Bara Bach

Per Gross tillsammans med Bengt Tribukait bjuder på musik av Johann Sebastian Bach. Onsdag 26 juni 19.00 i Tullinge kyrka. Fritt inträde.

Sommarjazz - från american songbook till svensk visa

Intim duokonsert med två av Sveriges främsta jazzmusiker. Onsdag 3 juli 19.00 i Tullinge kyrka.Fritt inträde.

Folkliga visor i sommarkväll

Den gamla, svenska visskatten med Eva Tjörnebo och Viskompaniet. Onsdag 10 juli 19.00 i Tullinge kyrka. Fritt inträde.

Accordion - möjligheternas instrument

Från Bach till Svensk folkmusik. Onsdag 17 juli 19.00 i Tullinge kyrka. Fritt inträde.

Mellan pop & gospel

Musikalisk glädje över olika genrer och tidsperioder, allsång och medryckande gospel. Onsdag 24 juli 19.00 i Tullinge kyrka. Fritt inträde.

Ljud och dofter i sommarkvällen

Klassiska pianotoner med David Wärn. Onsdag 31 juli 19.00 i Tullinge kyrka. Fritt inträde.

Den svenska psalmboken: THE MAKEOVER

Psalmer på ett sätt som du aldrig hört förut. Onsdag 7 augusti 19.00 i Tullinge kyrka. Fritt inträde.

De fyra temperamenten

Tradition möter nyskapande på violin och cello. Onsdag 14 augusti 19.00 i Tullinge kyrka. Fritt inträde.