Uppsala domkyrkas gosskör i rödgula och blåa kåpor sjunger i en fullsatt domkyrka.

Konserter i Botkyrka församling

Kommande konserter, musikgudstjänster, lunchmusik med mera.

Restriktioner från 1 december

Max 100 personer får delta i gudstjänster från 1 december. Detta gäller även vid dop, vigsel och begravning. Vissa konserter och annan verksamhet kommer kräva vaccinationspass/covidbevis, i andra fall får max 100 personer närvara. Mer information om vad som gäller.

Advents- och julkonserter

Botkyrka församling har ett rikt musikliv. Vi anordnar kostnadsfria söndagskonserter, lunchmusik, musikgudstjänster varje vecka. Se kommande musikhändelser i kalendern nedan.

Facebooksida om musiken i Botkyrka församling

Facebooksidan Musik i Botkyrka församling listar våra kommande konserter med mera. Följ oss, så får du information om kommande musikhändelser som du inte får missa! Gilla facebooksidan Musik i Botkyrka församling