Other languages with Google Translate

Psykoterapi

Hjälp för dig som söker psykoterapi på grund av relationsproblem, depression, ångest, kris, trauma eller annan livsproblematik.

Ibland blir livet svårt

För dig som söker psykoterapi på grund av relationsproblem, depression, ångest, kris, trauma eller annan livsproblematik finns möjlighet att få hjälp i Botkyrka församling.

Kostnaden är 300 kr/samtal, med möjlighet att ansöka om ytterligare nedsättning av avgiften vid till exempel arbetslöshet, sjukskrivning eller studier. Ungdomar under 26 kan få upp till fyra samtal kostnadsfritt.

Vi erbjuder kort- eller långtidsterapi i relation till behov. Vi tar även emot par och familjer.

Mottagningen är öppen för alla som bor eller vistas i Botkyrka, samt i mån av tid även för övriga.

Vi finns i Ljusets kyrka på Tomtbergavägen 16, nära Hallunda centrum.

Kontakta Helena Enoksson, legitimerad psykoterapeut.

Helena Enoksson

Botkyrka församling

Norra Botkyrka, Leg psykoterapeut

Direkt: 08 530 222 23