Psykoterapi

Hjälp för dig som söker psykoterapi på grund av relationsproblem, depression, ångest, kris, trauma eller annan livsproblematik.

Ibland blir livet svårt

För dig som söker psykoterapi på grund av relationsproblem, depression, ångest, kris, trauma eller annan livsproblematik finns möjlighet att få hjälp i Botkyrka församling.

Kostnaden är 300 kr/samtal, med möjlighet att ansöka om ytterligare nedsättning av avgiften vid till exempel arbetslöshet, sjukskrivning eller studier. Ungdomar under 26 år kan få upp till fyra samtal kostnadsfritt.

Vi erbjuder kort- eller långtidsterapi i relation till behov. Vi tar även emot par och familjer.

Församlingen har mottagningar för psykoterapisamtal på Tullinge gård, i Ljusets kyrka i Hallunda och på Botkyrka församlingsexpeditionen i Tumba. Mottagningarna är öppna för alla som bor eller vistas i Botkyrka, samt i mån av tid även för övriga.

Våra psykoterapimottagningar

Ljusets kyrka, Tomtbergavägen 16 i Hallunda

Helena Enoksson, präst och leg. psykoterapeut

Församlingsexpeditionen, Grödingevägen 4 i Tumba

Thomas Nilsson, diakon och terapeut

Tullinge gård, Adler Salvius krok i Tullinge

Christina Hofgren, präst och terapeut

Helena Enoksson, Thomas Nilsson och Christina Hofgren
Helena Enoksson, Thomas Nilsson och Christina Hofgren Bild: Botkyrka församling

Boka tid för terapisamtal

För att boka terapisamtal med någon av församlingens terapeuter, kontakta samordnare Helena Enoksson på telefon 08-530 222 23.

Samordnare för psykoterapimottagningarna

Helena Enoksson

Botkyrka församling

Präst, Leg psykoterapeut, Norra Botkyrka