Psykoterapi

Hjälp för dig som söker psykoterapi på grund av relationsproblem, depression, ångest, kris, trauma eller annan livsproblematik.

Ibland blir livet svårt

För dig som söker psykoterapi på grund av relationsproblem, depression, ångest, kris, trauma eller annan livsproblematik finns möjlighet att få hjälp i Botkyrka församling.

Kostnaden är 300 kr/samtal, med möjlighet att ansöka om ytterligare nedsättning av avgiften vid till exempel arbetslöshet, sjukskrivning eller studier. Ungdomar under 26 år kan få upp till fyra samtal kostnadsfritt.

Vi erbjuder kort- eller långtidsterapi i relation till behov. Vi tar även emot par och familjer.

Församlingen har mottagningar för psykoterapisamtal på Tullinge gård, i Tumba kyrka och på Botkyrka församlingsexpedition i Tumba. Mottagningarna är öppna för alla som bor eller vistas i Botkyrka, samt i mån av tid även för övriga.

Våra psykoterapimottagningar

Församlingsexpeditionen, Grödingevägen 4 i Tumba

Thomas Nilsson, diakon och terapeut med grundutbildning i psykodynamisk psykoterapi

Tullinge gård, Adler Salvius krok i Tullinge

Christina Hofgren, präst och terapeut med grundutbildning i psykodynamisk psykoterapi

Tumba kyrka, prästgårdsvägen 1 i tumba

Åsa Dysholm, diakon och terapeut med grundutbildning i psykodynamisk psykoterapi

Boka tid för terapisamtal

För att boka terapisamtal med någon av församlingens terapeuter, kontakta vår samordnare på telefon 073-960 75 91. Telefontid fredagar mellan 10.00-13.00. Det går också bra att nå oss via e-post, skriv då till botkyrka.forsamling@svenskakyrkan.se så hör vi av oss till dig!