Other languages with Google Translate

Boka dop

Är det dags att boka ett dop? Ta kontakt med vår församlingsexpedition, så hjälper vi dig.

Kontakta församlingsexpeditionen så bokar vi kyrka, präst och musiker för ett dop. Vill ni ordna dopkalas i samband med dopet finns också möjlighet att boka församlingslokaler för detta. Det går även att låna en dopklänning. Om du är församlingsbo får du låna lokal för dopkalas helt utan kostnad.

Botkyrka församling har sex kyrkor som kan bokas för en dopgudstjänst. Här kan du läsa mer om kyrkorna. Var gärna ute i god tid, så att vi kan hitta ett datum och en tid som passar.

Planera med präst och musiker

När dopet är bokat skickar vi hem en skriftlig bekräftelse på bokningen, med uppgifter om vilken präst som ska leda dopgudstjänsten. I god tid före dopet tar prästen kontakt mer er för att ni tillsammans ska planera och samtala kring dopet. Ni bestämmer vilka psalmer som ska sjungas och vilka texter som ska läsas.

Kontakta Botkyrka församlingsexpedition

Har du frågor om dop, vigsel, begravningar, medlemskap med mera? Ta då kontakt med vår församlingsexpedition.

E-post: Botkyrka församling