Other languages with Google Translate

Botkyrka församling Besöksadress: Grödingevägen 4, 14730 Tumba Postadress: Box 240, 14701 Tumba Telefon:+46(8)53022200 E-post till Botkyrka församling

Boka dop

Är det dags att boka ett dop? Du kan se om boka en doptid direkt i webbläsaren, eller ta kontakt med vår församlingsexpedition så hjälper vi dig.

Boka dop online

Nu går det att boka dop direkt från webbläsaren i din telefon eller dator. Du ser alla lediga tider i våra kyrkor. Finns det en ledig lokal för dopfika kan ni boka den också. Klicka på knappen nedan för att komma till bokningen.

Ring och boka dop

Det går även bra att boka ett dop genom att kontakta vår församlingsexpedition på telefon 08-530 222 00 eller via e-post. Vi hjälper er att boka kyrka, präst och musiker för ett dop.

Lokal för dopkalas

Vill ni ordna dopkalas i samband med dopet finns också möjlighet att boka församlingslokaler för detta. Om du är församlingsbo får du låna lokal för dopkalas helt utan kostnad. Det går även att låna en dopklänning kostnadsfritt.

Våra kyrkor

Botkyrka församling har sex kyrkor som kan bokas för en dopgudstjänst. Här kan du läsa mer om kyrkorna. Var gärna ute i god tid, så att vi kan hitta ett datum och en tid som passar.

Planera med präst och musiker

När dopet är bokat skickar vi hem en skriftlig bekräftelse på bokningen, med uppgifter om vilken präst som ska leda dopgudstjänsten. I god tid före dopet tar prästen kontakt mer er för att ni tillsammans ska planera och samtala kring dopet. Ni bestämmer vilka psalmer som ska sjungas och vilka texter som ska läsas.

Kontakta Botkyrka församlingsexpedition

Har du frågor om dop, vigsel, begravningar, medlemskap med mera? Ta då kontakt med vår församlingsexpedition.

E-post: botkyrka.forsamling@svenskakyrkan.se