Other languages with Google Translate

Botkyrka församling Besöksadress: Grödingevägen 4, 14730 Tumba Postadress: Box 240, 14701 Tumba Telefon:+46(8)53022200 E-post till Botkyrka församling

Måndagsträffen i Ljusets kyrka

Öppna trivselträffar, en måndag i månaden

Du som är intresserad av det goda samtalet är välkommen till en öppen samtalsgrupp i Ljusets kyrka. De kallas Måndagsträffen och är kostnadsfria.

Vi träffas jämna veckor med start 16/9 (vecka 38) och avslutning 9/12 (vecka 50). Välkommen måndagar 13.00-14.30 i Ljusets kyrka.

Program hösten 2019

• 16 september: Orgelgodis med Elisabeth Haag, organist i Norra Botkyrka
  • 30 september: Lina Sandell – en musikalisk monolog. Blott en dag. Tryggare kan ingen vara. Många av våra mest kända psalmer är signerade Lina Sandell-Berg. Men vem var hon? Dramatikern och teaterpedagogen Emy Stahl gestaltar Lina i en berättelse om kärlek, förtröstan och hårt arbete mitt i 1800-talets spirande väckelserörelse. Vi får också sjunga med i flera av de älskade sångerna.
  • 14 oktober: Från Norr till Söder. Peter Nygren, ny diakon i Norra Botkyrka, presenterar sig och berättar.
  • 28 oktober: Allhelgonatid – Även sorgen behöver omsorg. Peter Johansson, präst i Tullinge, reflekterar tillsammans med oss om vikten att dela sorgen med varandra.
  • 11 november: Vad händer runt Botkyrka kyrkas kulturbygd? Vi välkomnar företrädare i församlingen att berätta.
  • 25 november: Årsrika människors erfarenheter som en viktig samhällsresurs. Kom, möt och lyssna till Barbro Westerholm, riksdagsledamot
  • 9 december: Adventsmys. Sång och musik

Ylva Edholm Johansson