Other languages with Google Translate

Måndagsträffen i Ljusets kyrka

Öppna trivselträffar, en måndag i månaden

Du som är intresserad av det goda samtalet är välkommen till en öppen samtalsgrupp i Ljusets kyrka. De kallas Måndagsträffen och är kostnadsfria. Vi träffas vid följade tillfällen:

• 3 september - Kyrkoherde Beatrice Lönnqvist berättar om sin tro, sin väg in i kyrkan och hur det kommer sig att hon är så förtjust i Botkyrka.
  • 1 oktober - Maria Holmerin Nord är textilkonstnär och hur det är kommer hon berätta mer om för oss.
  • 5 november - Till ljuva toner löser vi ett musikkryss. Hjärngymnastik och örongodis med Bengt Vilhelmsson.
  • 3 december - Advent är en fantastiskt tid och vi passar på att mysa tillsammans - Ellinor Bager.

Vi träffas 13.00-14.30 i Ljusets kyrka.

Ellinor Bager

Botkyrka församling