Other languages with Google Translate

Aktuellt i Ljusets kyrka

Kommande gudstjänster och annan verksamhet i Ljusets kyrka

Prenumerera på nyhetsbrev via e-post

Vill du ha information om kommande gudstjänster, konserter och annan verksamhet i Botkyrka församling? Börja prenumerera på våra månadsbrev, helt kostnadsfritt. Ungefär en gång i månaden får du e-post med aktuell information om de kyrkor du väljer.

Prenumerera på månadsbrev via e-post

Månadsbrev via post

Vill du hellre ha månadsbreven utskrivna och hemskickade? Ta då kontakt med Botkyrka församling, eller ring vår expedition på telefon 08-530 222 00. Berätta vilka kyrkor/distrikt du vill ha information om. Vi behöver även ditt personnummer, breven skickas till din folkbokföringsadress.

Behandling av personuppgifter

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter.