Other languages with Google Translate

Bibelstudiegrupp i Ljusets kyrka

Onsdagar efter veckomässan med start 5 september

Är du nyfiken på den kristna tron? Vill du lära dig mer om Bibelns berättelser? Har du funderat över varför det står som det står i bibeln? Välkommen att vara med i en bibelstudiegrupp på onsdagar i Ljusets kyrka.

Vi träffas under tio onsdagkvällar med start 5 september och avslutning 14 november. Du behöver inte anmäla dig till gruppen och den är helt kostnadsfri.

Kvällen börjar med veckomässa i kyrksalen 18.30. Bibelstudiegruppen startar efter mässan.

Verksamheten leds av Natalia Araya, pastorsadjunkt.

Natalia Araya Cuello

Botkyrka församling