S:t Matteus församling är en del av den världsvida kyrkan. Vi finns till för att Gud har blivit människa i Jesus Kristus, som är Vägen, Sanningen och Livet. S:t Matteus församling finns till för dig både helg och vardag, gudstjänst och bön. Varmt välkommen.

Biljettförsäljning tisdag 24 maj kl 13.00–15.00 i S:t Matteus församlingssal, Vanadisvägen 35

Sommarresor 2018

För familjer med de minsta barnen, från de nyfödda och fram till dess att barnet tar sina första steg.

Babycafé

Kom och var delaktig! Gudstjänsten är hjärtat i församlingens verksamhet, i den kan du finna rum för ro och eftertanke samt uppleva glädje, musik och gemenskap. Familjemässan är till för hela familjen!

Familjemässa 22 april kl 11

Varje onsdagkväll kl 18.30–21.00 kan man komma till ungdomskvällar i Mikaelskapellet för att hänga, prata och skratta. Veckans program avslöjas dagen innan på Instagram: stmatteusungdom

Ungdomskvällar

Till kyrkan och gudstjänst kommer vi av olika anledningar. Gudstjänsten är centrum i den kristna gemenskapen. Den är en möjlighet att tillsammans med andra uttrycka tacksamhet, glädje och tvivel. Den är något att hämta kraft ur.

Gudstjänster

Varmt välkommen till S:t Matteus församlingsbibliotek. En mötesplats för bokälskare i alla åldrar och över disken avhandlas de flesta av livets aspekter.

Församlingsbiblioteket