S:t Matteus församling är en del av den världsvida kyrkan. Vi finns till för att Gud har blivit människa i Jesus Kristus, som är Vägen, Sanningen och Livet. S:t Matteus församling finns till för dig både helg och vardag, gudstjänst och bön. Varmt välkommen.

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. Här berättar vi om vigselgudstjänsten och hur man bokar präst och kyrka.

Bröllop

Samtal med präst eller diakon, familjerådgivning eller stöd i sorg när någon nära har dött.

Diakoni – Stöd och hjälp