S:t Matteus församling

S:t Matteus församling är en del av den världsvida kyrkan. Församlingen finns för att Gud har blivit människa i Jesus Kristus som är Vägen, Sanningen och Livet. S:t Matteus församling finns till för dig både helg och vardag, i gudstjänst och bön. Varmt välkommen.

Äntligen närmar sig renoveringen av S:t Matteus kyrka sitt slut. På söndag 25 oktober i högmässans inledning kl 11.00 framförs en trumpetfanfar och Te Deum, i glädje över att en ny tillgänglighetsramp vid Dalagatans entré står klar och att vi åter kan använda trappan och entrén vid Vanadisvägen. Välkommen!

Invigning av trappa och ramp 25 okt kl 11.00