S:t Matteus församling Besöksadress: Västmannagatan 92, 11343 STOCKHOLM Postadress: Box 23070, 10435 STOCKHOLM Telefon: +46(8)55521800 E-post till S:t Matteus församling

Musikprogram

Här hittar du vårt musikprogram för hösten 2018. Konserterna hålls i S:t Matteus kyrka, Vanadisvägen 35 (hiss från Dalagatan 80).

information och biljetter

Konserbiljetter säljs på S:t Matteus Församlingsbibliotek, Västmannagatan 92, 2 tr (hiss). Välj att betala kontant eller med Swish.

Öppettider: Mån, tis, tors kl 14-19, ons 10-15, fre 10-13.
Telefon: 08-555 218 35 (biljetter kan inte reserveras via telefon).

Ev återstående biljetter säljs vid entrén en timme före konserten.
S:t Matteus kyrka, Vanadisvägen 35 (hiss från Dalagatan 80).

Välkommen att bli medlem i S:t Matteus Musikvänner och stöd musikverksamheten i S:t Matteus församling.

Kostnad: 175 kr/år enstaka medlem eller 225 kr/år familj
E-post: matteus.musikvanner@gmail.com
Kontaktperson: Astrid Berg. Telefon 070-759 78 09.

Musikprogram hösten 2018

ONSDAG 12 SEPTEMBER 12.00

Lunchkonsert. Anders Frisk, orgel. Fri entré.

ONSDAG 19 SEPTEMBER 12.00

Lunchkonsert. Sebastian Enhamre och Albert Dahllöf, piano (KMH). Fri entré.

ONSDAG 26 SEPTEMBER 12.00

Lunchkonsert. Anders Frisk, orgel. Fri entré.

ONSDAG 3 OKTOBER 12.00

Lunchkonsert. Birkagårdens musiklinje. Fri entré.

LÖRDAG 6 OKTOBER 16.00

Orkesterkonsert. S:T Matteus Symfoniorkester, Melissa Jacobsson-Velandia, pianosolist. Dirigent Sonny Jansson. Program: A. Dvorak: Symfoni nr 9; Från nya världen, W.A. Mozart: Pianokonsert nr 23 i A-dur. Entré 100 kr. Biljettförsäljning, se ovan.

ONSDAG 10 OKTOBER 12.00

LUNCHKONSERT. Lilla Akademien. Fri entré.

ONSDAG 17 OKTOBER 12.00

LUNCHKONSERT. Lilla Akademien. Fri entré.

ONSDAG 24 OKTOBER 12.00

LUNCHKONSERT. Pianoelever från Södra Latins musikgymnasium. Fri entré.

LÖRDAG 27 OKTOBER 18.00

TILL JANOS SOLYOMS MINNE. Liten kammarkonsert med Anne-Sofie von Otter, mezzo, Staffan Scheja och John Nalan, piano, Jacob Koranyi, violoncell, Ylva Larsdotter, violin och Stefan Solyom. Fri entré.

ONSDAG 31 OKTOBER 12.00

LUNCHKONSERT. Natalie Almkvist, sopran. (Natalie går fördjupningsåret på Lilla Akademien). Fri entré.

ONSDAG 7 NOVEMBER 12.00

LUNCHKONSERT. Pianoelever från Södra Latins musikgymnasium.

SÖNDAG 11 NOVEMBER KL 18

J Brahms Requiem. Mikaeli Kammarkör, Klass N3 Kungsholmens Musikgymnasium, S:t Matteus Kör och Symfoniorkester. Agneta Eichenholz, sopran, Fredrik Zetterström, baryton. Dirigent Sonny Jansson. Entré 150 kr. Biljettförsäljning, se ovan.

ONSDAG 14 NOVEMBER 12.00

LUNCHKONSERT.  Lilla Akademien. Fri entré.

SÖNDAG 18 NOVEMBER KL 18

Rheinbergers Mässa i A-dur för kör och stråkorkester. S:t Matteus Diskantkör och Ungdomskör. Ensemble ur S:t Matteus orkester. Dirigenter Liselotte Frisk och Anders Frisk.

Entré 50 kr. Barn under 7 år gratis.

S:t Matteus kyrka, Vanadisv. 35.

ONSDAG 21 NOVEMBER 12.00

LUNCHKONSERT. Birkagårdens musiklinje Fri entré.

ONSDAG 28 NOVEMBER 12.00

LUNCHKONSERT. Birkagårdens musiklinje. Fri entré.

ONSDAG 5 DECEMBER 12.00

LUNCHKONSERT.  Anders Frisk, orgel. Fri entré.

ONSDAG 12 DECEMBER 12.00

LUNCHKONSERT.  Fri entré.

LÖRDAG 15 DECEMBER 14.30 JULKONSERT

”We wish you a merry christmas” -
julkonsert med luciatåg för små och stora.

Matilda Paulsson, mezzosopran, S:t Matteus Barnkör, Diskantkör och Ungdomskör. S:t Matteus Kör och Symfoniorkester. Anders Frisk, orgel. Liselotte Frisk och Sonny Jansson, dirigenter.

Entré: 150 kr. Barn under 15 fritt inträde med kostnadsfri barnbiljett. Onumrerade platser. Biljettförsäljningen startar tisdag 20 november kl 14 på Församlingsbiblioteket, Västmannagatan 92, 2 tr. Hiss finns. Betalning endast med kontanter eller via Swish.

Plats: Matteus kyrka, Vanadisvägen 35

LÖRDAG 15 DECEMBER 17.00 JULKONSERT

JULKONSERT utan luciatåg - för vuxen publik.

Entré:150-200 kr beroende på plats. Numrerade platser, bänkvis. Biljettförsäljningen startar tisdag 20 november kl 14 på Församlingsbiblioteket, Västmannagatan 92, 2 tr. Hiss finns. Betalning endast med kontanter eller via Swish.

SÖNDAG 16 DECEMBER 15.30 JULKONSERT

”We wish you a merry christmas” -
julkonsert med luciatåg för små och stora.

Entré: 150 kr. Barn under 15 fritt inträde med kostnadsfri barnbiljett. Onumrerade platser. Biljettförsäljningen startar tisdag 20 november kl 14 på Församlingsbiblioteket, Västmannagatan 92, 2 tr. Hiss finns. Betalning endast med kontanter eller via Swish.

Plats: Matteus kyrka, Vanadisvägen 35

SÖNDAG 16 DECEMBER 18.00 JULKONSERT

JULKONSERT utan luciatåg - för vuxen publik.

Bild: Jessica Mossberg
För mer information kontakta