Måndag Afternoon Tea

Välkommen till Afternoon Tea i Mikaelskapellet varannan måndag! Ett inbjudande och vackert dukat eftermiddagste i engelsk stil, god gemenskap samt ett intressant föredrag eller musik.

Välkommen varannan måndag kl 14.00-16.00 till ett gott och vackert dukat eftermiddagsté i engelsk stil. En stunds gemenskap och intressant föredrag eller musik.

Plats: Mikaelskapellet, Karlbergsvägen 64

Kostnad: 40 kronor.

Anmälan till husmor, Lisbeth Sundvall, tfn 076-525 78 09.
Anmäl dig gärna.

Program vid Afternoon Tea hösten 2021

20/9 Olav den helige. vem var han, Norges evige konung?

Vem var denne norske viking som efter sin död kom att vördas som ett av Nordens viktigaste helgon? Genom den medeltida isländska litteraturen får vi veta mer om hans dramatiska liv.
Gäst: Johannes Söderqvist, präst

4/10   AFTERNOON TEA med organist Gunnar Idenstam

Gunnar Idenstam presenterar och spelar på den orgel som sedan ett år tillbaka är på plats i Mikaelskapellet.

18/10   Salongsmusik

Anders Frisk spelar och berättar.
Gäst: Anders Frisk, kyrkomusiker och organist i S:t Matteus församling

1/11   Afternoon tea med brittiska pusseldeckare!

Ett spännande möte med Agatha Christie, Dorothy L Sayers, Ruth Randell m fl.
Gäst: Vivianne Hoogendoorn, biblioteksföreståndare

15/11   Självförtroende, självförsörjning, självständighet

Om mödrahemmet Abrigo Rainha Silvia och dess kamp tillsammans med kvinnor från Rios kåkstäder.
Gäster: Washington Silva, direktor Abrigo Rainha Silvia, Marie Svalbring Bergstrand, församlingspedagog

29/11   Säg minnes du psalmen?

Vi sjunger önskepsalmer och delar minnen kring dem. Lämna gärna önskemål om psalmer vid en tidigare samling.
Gäst: Inger Wallin, informatör i församlingen, tidigare kyrkomusiker.