Onsdag i S:t Matteus - mässa, musik & mat

Mitt i veckan inbjuds du till ”Onsdag i S:t Matteus”, ett koncept i flera delar. Mässa i Lillkyrkan, följt av lunchkonsert i stora kyrkan, alltid med fri entré. Vi avslutar med att bjuda till bords - matig sopplunch och gemenskap vid borden i församlingssalen.

Startar för våren onsdag 19 januari 2022.

Mässan 11.15 - en kortare gudstjänst med nattvard i S:t Matteus Lillkyrka, Vanadisvägen 35 med ingång från gården.

Musiken 12.00 - lunchkonsert i S:t Matteus kyrka. Kortare konsert på olika instrument, se program nedan. Alltid fri entré. För aktuellt konsertprogram, klicka här.

Maten 12.00–14.00- hemlagad soppa, smörgås och kaffe med kaka. Pris 30 kr.

Du är välkommen!

Lunchkonserter våren 2022

Lunchkonserter S:t Matteus kyrka, onsdagar kl 12.
Fri entré

19 jan 12.00: Duo Alan, inspirerad av musik från hela världen, bjuder på passionerad musik för kropp och själ. Jerry Adbo, ackordion, Peter Bothén, klarinett.

26 jan 12.00: Elever från Lilla Akademien.

Sopplunch i församlingssalen

Lunchkonserter våren 2022

Lunchkonserter S:t Matteus kyrka, onsdagar kl 12.
Fri entré

26 jan 12.00: Elever från Lilla Akademien.