Stjärnvandring

Tredje söndagen i september varje år vandrar pilgrimer från hela Stockholmsområdet till S:t Jakobs kyrka för att där fira en gemensam pilgrimsmässa.

Pilgrimsvandrare kommer från olika väderstreck och möts i Stockholms centrum. Bild: Magnus Aronson

Vandringarna bildar en stjärna genom att man kommer ifrån olika håll och möts i kyrkan i Kungsträdgården. Alla är välkomna att vandra med.

Gemensam mässa firas i S:t Jacobs kyrka kl 16.00.
Efter mässan serveras soppa.

Startpunkter, stjärnspetsar kommer att finnas på flera ställen och fylls på här nedan varefter de blir klara.