Varbergs församling Besöksadress: Sveagatan 24, 43225 VARBERG Postadress: BOX 218, 43225 VARBERG Telefon: +46(340)81300 E-post till Varbergs församling Webbplats

Välkommen till en gemenskap med öppet hjärta för Gud och för medmänniskor. Tillsammans möter vi Gud och varandra i gudstjänst, gemenskap och bön. Vi får vara som vi är. Genom Jesus Kristus och relationerna till varandra kan vi växa som individer och människor.

Ett forum för samtal och idéer om delaktighet och livet i kyrkan.  Söndag 2 oktober i Apelvikshöjds kyrka

Storsamling

Ett forum för samtal och idéer om delaktighet och livet i kyrkan. Söndag 2 oktober i Apelvikshöjds kyrka

I församlingshemmet på tisdagar från 4 oktober. 11:45 andakt och 12:00 sopplunch.

Sopplunch

Om Gud finns - vad spelar det för roll?

Vuxenväg till tro

Om Gud finns - vad spelar det för roll? Vuxenväg till tro vänder sig till vuxna som vill utforska vilka andliga upptäckte som kan göras inom kyrkan. Ny kurs startar i oktober.

Med Bengt Johansson 8-9 oktober i Sollyckans kyrka.

Lovsångshelg

Med Bengt Johansson 8-9 oktober i Sollyckans kyrka.

Omsorg om medmänniskan är Svenska kyrkans ansvar och uppdrag. Svenska kyrkan möter människor på flykt längs hela flyktvägen. Vi ger akut stöd och arbetar långsiktigt för en värld i fred och rättvisa.

Asylsökande och flyktingar