Varbergs församling Besöksadress: Sveagatan 24, 43225 VARBERG Postadress: BOX 218, 43225 VARBERG Telefon: +46(340)81300 E-post till Varbergs församling Webbplats

Välkommen till en gemenskap med öppet hjärta för Gud och för medmänniskor. Tillsammans möter vi Gud och varandra i gudstjänst, gemenskap och bön. Vi får vara som vi är. Genom Jesus Kristus och relationerna till varandra kan vi växa som individer och människor.

Var med och be bönen om enhet och liv mellan Kristi himmelsfärds dag och pingst.

Varbergsbönen

På Kristi himmelsfärds dag, torsdag 5 maj, åker vi till Åkulla. Vi går en promenad, har en enkel utegudstjänst och grillar.

Utegudstjänst

Vi undrar vad du tycker om tidningen Var med och vill göra den bättre. Vi kommer att lotta ut ett presentkort på bio till fem av de inlämnade svaren.

Tyck till om Var med

Kalendariet över de inplanerade konserterna och musikgudstjänsterna i Varbergs församling

Konserter

Församlingens expedition

Telefon: 0340-81 300, läs mer om öppettider och kontaktvägar här.

Kyrkogårdsexpeditionen

Telefon: 0340-81 400. Se här för öppettider och övriga kontaktuppgifter.

I gudstjänsten blir församlingen synlig och får möta varandra och gud. Vi har många olika sorters gudstjänster vid olika tider.

Gudstjänst