Varbergs församling Besöksadress: Sveagatan 24 A, 43242 VARBERG Postadress: BOX 218, 43225 VARBERG Telefon: +46(340)81300 E-post till Varbergs församling Webbplats

Välkommen till en gemenskap med öppet hjärta för Gud och för medmänniskor. Tillsammans möter vi Gud och varandra i gudstjänst, gemenskap och bön. Vi får vara som vi är. Genom Jesus Kristus och relationerna till varandra kan vi växa som individer och människor.

Vill du testa något nytt?
Kanske är konfirmation något för dig. Pröva och se.

Vill du testa något nytt? Kanske är konfirmation något för dig. Pröva och se.

Under sommaren är torgmusik i Varbergs kyrka på onsdagar och lördagar 10:00 och några onsdagar är det sommarmusik i Apelvikshöjds kyrka.

Konserter

Ta en paus i sommarens stadsliv eller njut av kyrkorummets konst och arkitektur. Under sommaren har Varbergs kyrka öppet extra mycket.

Sommarkyrka

Torsdagar 29 juni-10 augusti 14:00-16:00 i församlingshemmet på Sveagatan

Sommarcafé

Torsdagar 29 juni-10 augusti 14:00-16:00 i församlingshemmet på Sveagatan

Senaste numret av Var med. Om våra vackra kyrkogårdar och att vara en del av något större.

Församlingstidningen Var med

Om Gud finns - vad spelar det för roll?

Vuxenväg till tro

Om Gud finns - vad spelar det för roll? Vuxenväg till tro vänder sig till vuxna som vill utforska vilka andliga upptäckte som kan göras inom kyrkan. Ny kurs startar nästa höst.

I gudstjänsten blir församlingen synlig och får möta varandra och gud. Vi har många olika sorters gudstjänster vid olika tider.

Gudstjänst

Varbergs församling vill vara en gemenskap med öppet hjärta för Gud och för medmänniskan.

Vår vision

Omsorg om medmänniskan är Svenska kyrkans ansvar och uppdrag. Svenska kyrkan möter människor på flykt längs hela flyktvägen. Vi ger akut stöd och arbetar långsiktigt för en värld i fred och rättvisa.

Asylsökande och flyktingar