Varbergs församling Besöksadress: Sveagatan 24, 43225 VARBERG Postadress: BOX 218, 43225 VARBERG Telefon: +46(340)81300 E-post till Varbergs församling Webbplats

Välkommen till en gemenskap med öppet hjärta för Gud och för medmänniskor. Tillsammans möter vi Gud och varandra i gudstjänst, gemenskap och bön. Vi får vara som vi är. Genom Jesus Kristus och relationerna till varandra kan vi växa som individer och människor.

Asfaltsarbeten kommer att pågå på Östra kyrkogården under vecka 22, 30 maj-3 juni. Kyrkogården kommer att vara avstängd för genomfart under hela veckan.

Asfaltering på Östra kyrkogården

I vår diakonimottagning kan du som lever i en utsatt ekonomisk situation få stöd och hjälp.

Diakonimottagning

Vi undrar vad du tycker om tidningen Var med och vill göra den bättre. Vi kommer att lotta ut ett presentkort på bio till fem av de inlämnade svaren.

Tyck till om Var med

Kalendariet över de inplanerade konserterna och musikgudstjänsterna i Varbergs församling

Konserter

I gudstjänsten blir församlingen synlig och får möta varandra och gud. Vi har många olika sorters gudstjänster vid olika tider.

Gudstjänst