Varbergs församling Besöksadress: Sveagatan 24, 43225 VARBERG Postadress: BOX 218, 43225 VARBERG Telefon: +46(340)81300 E-post till Varbergs församling Webbplats

Välkommen till en gemenskap med öppet hjärta för Gud och för medmänniskor. Tillsammans möter vi Gud och varandra i gudstjänst, gemenskap och bön. Vi får vara som vi är. Genom Jesus Kristus och relationerna till varandra kan vi växa som individer och människor.

Bra för kroppen och nyttigt för själen. När vi går ser vi nya saker och tanken går i andra banor. Intrycken och upplevelsen får vi dela med de andra som går med på vandringen.

Stavgång

Kom och var med.

Premiär för Vuxen-barn i centrum

Pyssel, lek, gemenskap och fika för barn tillsammans med vuxna. Morgoncafé för barn och vuxna i församlingshemmet, Sveagatan 24, startar torsdag 1 september 9:00-10:30. Kom och var med.

Vi har körer med olika repertoar och för olika åldrar och nivåer.

Körer

Sång är en upplevelse för hela människan, kroppen, själen och anden. Den växer och blir mer. Vi har körer med olika repertoar och för olika åldrar och nivåer.

Tillsammans får vi upptäcka mer av varandra. Lördag 24 september på Åkulla friluftsgård.

Tillsammansdag

Tisdagar 9:30-11:30 i Sollyckan och Apelvikshöjds kyrkor.

Torsdagar 9:30-11:30 Sollyckans kyrka

VuxenBarn

Tisdagar 9:30-11:30 i Sollyckan och Apelvikshöjds kyrkor. Torsdagar 9:30-11:30 Sollyckans kyrka

I vår diakonimottagning kan du som lever i en utsatt ekonomisk situation få stöd och hjälp.

Diakonimottagning

Omsorg om medmänniskan är Svenska kyrkans ansvar och uppdrag. Svenska kyrkan möter människor på flykt längs hela flyktvägen. Vi ger akut stöd och arbetar långsiktigt för en värld i fred och rättvisa.

Asylsökande och flyktingar