Varbergs församling Besöksadress: Sveagatan 24, 43225 VARBERG Postadress: BOX 218, 43225 VARBERG Telefon: +46(340)81300 E-post till Varbergs församling Webbplats

Välkommen till en gemenskap med öppet hjärta för Gud och för medmänniskor. Tillsammans möter vi Gud och varandra i gudstjänst, gemenskap och bön. Vi får vara som vi är. Genom Jesus Kristus och relationerna till varandra kan vi växa som individer och människor.

Torgmusik lördag 30 juli 10:00 i Varbergs kyrka

Sibbarps spelmanslag

Torgmusik lördag 30 juli 10:00 i Varbergs kyrka

Torgmusik: Melodiska improvisationer och klangliga meditationer med Johannes Landgren och Anders Hagberg onsdag 3 augusti 10:00 i Varbergs kyrka.

Of Air

Torsdagar 30 juni-11 augusti 14:00-16:00 i församlingshemmet på Sveagatan

Sommarcafé

Torsdagar 30 juni-11 augusti 14:00-16:00 i församlingshemmet på Sveagatan

Vill ni gifta er under enkla former? Ta chansen och kom till Varbergs kyrka lördag 13 augusti 11:00-14:00.

Drop in-vigsel

3-4 september på Lärjungagården i Torestorp.

Tillsammansläger

3-4 september på Lärjungagården i Torestorp.

Så är vi, fastän många, en enda kropp

Tillsammansdag

Så är vi, fastän många, en enda kropp

Senaste numret av Var med. Om möten och vänskap mellan kristna och muslimer. Samt mycket annat.

Församlingstidningen Var med

I vår diakonimottagning kan du som lever i en utsatt ekonomisk situation få stöd och hjälp.

Diakonimottagning

Omsorg om medmänniskan är Svenska kyrkans ansvar och uppdrag. Svenska kyrkan möter människor på flykt längs hela flyktvägen. Vi ger akut stöd och arbetar långsiktigt för en värld i fred och rättvisa.

Asylsökande och flyktingar