Varbergs församling Besöksadress: Sveagatan 24 A, 43242 VARBERG Postadress: BOX 218, 43225 VARBERG Telefon: +46(340)81300 E-post till Varbergs församling Webbplats

Välkommen till en gemenskap med öppet hjärta för Gud och för medmänniskor. Tillsammans möter vi Gud och varandra i gudstjänst, gemenskap och bön. Vi får vara som vi är. Genom Jesus Kristus och relationerna till varandra kan vi växa som individer och människor.

Torsdag den 25 maj med start 8:15 vid Varbergs kyrka.

Pilgrimsvandring

Torsdag den 25 maj med start 8:15 vid Varbergs kyrka. På morgonen på Kristihimmelsfärds dag vandrar vi från Varbergs kyrka, cirka 7 km. Vandringen avslutas med högmässa i Varbergs kyrka 11:00.

På Kristi himmelsfärds dag, torsdag 25 maj, åker vi till Åkulla. Vi går en promenad, har en enkel utegudstjänst och grillar.

Utegudstjänst

Var med och be bönen om enhet och liv mellan Kristi himmelsfärds dag och pingst.

Varbergsbönen

Lediga tjänster

Just nu söker vi en Sjukhusdiakon och en Krematorie- och kapellvaktmästare. Något för dig?

Omsorg om medmänniskan är Svenska kyrkans ansvar och uppdrag. Svenska kyrkan möter människor på flykt längs hela flyktvägen. Vi ger akut stöd och arbetar långsiktigt för en värld i fred och rättvisa.

Asylsökande och flyktingar