Varberg Gospel

Gospel står för glädje och är medryckande, och vi vill gärna förmedla denna känsla i våra sånger. Kören har givit ut två skivor Oh happy day och Total Praise.

Varberg Gospel består av cirka 50 pers och bildades år 2004.

Vi sjunger på högmässor i våra kyrkor och har flera separata konserter.

Vi kompas av ett band med trummor bas och saxofon eller trumpet.

Körens ledare har varit från start kyrkomusiker Elisabet Willix.  Inspiratör är Don E Sanders.

Övning

Onsdagar 18:15-19:45 i Katarinasalen, församlingshemmet på Sveagatan 24

Höstens första övning är onsdag 6 september.

Vill du vara med? Kontakta Elisabet Willix eller fyll i formuläret längre ner på sidan.

Körledare

Elisabet Willix

Direkt: 0340-81 327

Mer om Elisabet Willix

Kantor i Apelvikshöjds kyrka. Är bland annat körledare för Varbergs Gospel, Young Voices och Apelvikshöjds kyrkokör.