Om församlingen

Du och jag - viktiga pusselbitar. I Varbergs församling vill vi stödja varandra i livets alla skeden, i vardag så väl som i högtid.

Alla bidrar med något

Som församling består vi av människor som du och jag. På samma sätt som vi människor är olika är församlingens olika kyrkor och delar det. Mycket beroende på vilka vi är som vill vara med och forma dem.

Vi behöver inte vara lika. Vi är inte menade att vara lika. Men vi är alla bjudna till en gemenskap som är större än vi själva.

Vi förenas genom längtan efter Guds kärlek och omsorg. Vi vill vara en oas av små och stora gemenskaper. Där kan du och jag vara viktiga pusselbitar. Tillsammans kan vi få bli del av en helhet i en värld som är brusten.

Oavsett vem du är, vill vi erbjuda sammanhang där vi får träffa varandra och möta Gud – en Gud som befriar och bär.