Konfirmation

Konfirmation är något för dig som är nyfiken på livet och på Gud. För dig som vill pröva lite mer hur det här med Gud hänger ihop egentligen.

Konfirmation

Det handlar om att bekräfta, som i det engelska ordet confirm. Dels är det sitt dop man bekräftar. Och den tro man har blivit döpt till. Eller en vilja att tro.

Pröva och se

Det är en möjlighet att prata om livets mening, om Gud finns, gott och ont, rätt och fel, kärleken, döden, Gud, Jesus. Det kan vara en tid då du ställs inför nya utmaningar. Det kommer vara en tid för mycket skratt och glädje.

Vem?

De flesta brukar gå i åttonde klass när de börjar sitt konfirmandår. Givetvis får man vara med om man är äldre också.

Kostar det något?

Nej, det är gratis.

Hur?

Det kommer bli, samtal, diskussioner, undervisning, lek, sång, musik, läger och gudstjänster.

När?

Vi erbjuder tre alternativ i år. Under terminerna eller under sommarlovet 2019.