Varberg Gospel under releaskonsert 2011
Foto: Kent Pettersson

Körer

Sång är en upplevelse för hela människan, kroppen, själen och anden. Den växer och blir mer. Vi har körer med olika repertoar och för olika åldrar och nivåer.

Apelvikshöjds kyrkokör gruppbild

Apelvikshöjds kyrkokör

En blandad kyrkokör som övar på tisdagar 18:00-20:00 i Apelvikshöjds kyrka.

Carolikören övning

Carolikören

Kören där alla kan vara med. Övar på torsdagar i församlingshemmet.

Kör gruppbild

Varbergs Motettkör

En fyr- och flerstämmig vuxenkör. Repertoaren består av kyrkomusik från renässans till nutid med inslag av spirituals och jazz.

Körprojekt Gospel

För dig som vill vara med i en kör några veckor. Kanske för att pröva hur det är, eller kanske för att tiden inte räcker till mer.

Varberg Gospel

Gospel står för glädje och är medryckande, och Varberg Gospel vill gärna förmedla den känslan i sångerna. Kören har givit ut två skivor Oh happy day och Total Praise.

Ungdomskör

Kör för dig som är 14 år och uppåt. Övar på onsdagar 18:00 i Sollyckans kyrka

Barnkörskonsert i Varbergs kyrka

Barnkörer

Många barn tycker det är kul med musik och vill spela eller sjunga i kör. Vi har körer som riktar sig till olika åldrar. Ibland är körerna med och sjunger i gudstjänster.