Foto: Varbergs församling

Boys' Voice

Varbergs gosskör för killar 8-16 år.

Kören för nyfikna, musikintresserade och envisa killar 8–16 år som vill utveckla sin röst.

Vi övar gehöret, jobbar med  rytmikövningar och musikteori. Varje körsångare får enskilda sånglektioner för sångerskan och sångpedagogen Karin Dahlberg

I Boys' Voice sjunger vi både äldre och nyare sånger på olika språk. Vi gillar musikaliska utmaningar och har väldigt roligt tillsammans.

Kören sjunger i Varbergs kyrka på gudstjänster och konserter några gånger per termin.

Då och då uppträder gosskören på andra ställen och vi har aktivitetsdagar då vi både sjunger och hittar på roliga saker tillsammans.

Körledare är Christina Wide och Louise Muhl.

I somras spelade Boys' Voice in en skiva tillsammans med Lerums gosskörer!

Övningar i två olika grupper

Onsdagar 16:45-17:45 (från 13 år)
Onsdagar 16:45-17:45 (8-12 år)
Drop in med mellanmål 16:30
Församlingshemmet på Sveagatan 24

Karin Dahlberg är ledare för  8-12 år och ger gratis sånglektion till alla sångarna.

Vill du göra en intresseanmälan kan du göra det med hjälp av formuläret nedan.

För frågor och mer information

Christina Wide

Mer om Christina Wide

Organist i Varbergs kyrka och ansvarig för församlingens musikverksamhet.

Barnkörskonsert i Varbergs kyrka

Barnkörer

Många barn tycker det är kul med musik och vill spela eller sjunga i kör. Vi har körer som riktar sig till olika åldrar. Ibland är körerna med och sjunger i gudstjänster.

Varberg Gospel under releaskonsert 2011

Körer

Sång är en upplevelse för hela människan, kroppen, själen och anden. Den växer och blir mer. Vi har körer med olika repertoar och för olika åldrar och nivåer.