Boys' Voice

Varbergs gosskör

Kören för nyfikna, musikintresserade och envisa killar 8–14 år som vill utveckla sin röst.

Vi övar gehöret, jobbar med  rytmikövningar och musikteori. Varje körsångare får enskilda sånglektioner för sångerskan och sångpedagogen Karin Dahlberg

I Boys' Voice sjunger vi både äldre och nyare sånger på olika språk. Vi gillar musikaliska utmaningar och har väldigt roligt tillsammans.

Kören sjunger i Varbergs kyrka på gudstjänster och konserter några gånger per termin.

Då och då uppträder gosskören på andra ställen och vi har aktivitetsdagar då vi både sjunger och hittar på roliga saker tillsammans.

Körledare är Christina Wide och Louise Muhl.

I våras var Boys´voice på körresa i Köpenhamn. Nästa år planerar vi att spela in en skiva tillsammans med Lerums gosskörer!

Övningar

8-13 år

Onsdagar 17:00-18:00 (drop-in med mellanmål 16:45)

Vill du göra en intresseanmälan kan du göra det med hjälp av formuläret nedan.

För frågor och mer information

Christina  Wide

Christina Wide

Mer om Christina Wide

Organist i Varbergs kyrka och ansvarig för församlingens musikverksamhet.