Foto: Kent Pettersson

Körprojekt Gospel

För dig som vill vara med i en kör några veckor. Kanske för att pröva hur det är, eller kanske för att tiden inte räcker till mer.

En gång per år har vi ett körprojekt där vi sjunger gospel. Vi övar 6 gånger och medverkar sedan på en Gospelmässa.

Övningarna och gospelmässan är i Sollyckans kyrka.

Alla är välkomna.

Just nu är det osäkert när nästa körprojekt kommer dra igång. Du kan göra en intresseanmälan så kommer du att bli kontaktad när närsta körprojekt är bestämt.

Fyll i formuläret nedan.
Här finns information om hur Varbergs församling hanterar dina personuppgifter i samband med anmälan till körer.

Intresseanmälan till Körprojekt gospel

Varberg Gospel under releaskonsert 2011

Körer

Sång är en upplevelse för hela människan, kroppen, själen och anden. Den växer och blir mer. Vi har körer med olika repertoar och för olika åldrar och nivåer.

Konserter

Äntligen kan vi samlas och lyssna på musik igen. Här är kalendern över konserter i Varbergs församling.