Foto: Kent Pettersson

Pilgrimsvandring i Varberg

I rörelse har vi lättare att stilla oss och upptäcka vad Gud vill ge oss nu. Vandringarna sker i samtal, bön och tystnad.

Det är inga fler pilgrimsvandringar planerade för 2022 men det kommer vara vandringar under senvåren och sommaren 2023. Kanske kommer det fler vandringar än det också. 

Vill du få information om pilgrimsvandringar så fort de är planerade kan du anmäla dig för det i formuläret nedan. 

Vill du vara med och leda pilgrimsvandringar kontakta Olle Philipsson. Hans kontaktuppgifter hittar du också längre ner på sidan. 

Nätverk kring pilgrimsvandring i Varberg

Gå med i Facebook-gruppen Pilgrim i Varberg där kan du ställa dina frågor till andra pilgrimsvandrarare och se vad som är på gång. 

Vill du ha ett e-post som berättar om kommande pilgrimsvandringar så anmäl dig här. Du kommer få ett mejl så fort en vandring är planerad.

Stillhet genom vandring

Fascination och förundran, eller kanske bara undran, finns i blickarna som ser människorna som går på led söderut genom centrala Varberg. Det är en manifestation. För det stilla livet, för den inre resans betydelse. Viktigast är ändå just deltagarnas inre resa på den korta pilgrimsvandringen.

En rostig gammal nyckel i en gammal dörr

Meditation

Meditation innebär att sitta sig till stillhet. Vi behöver balans i livet, med både vila och arbete. I vår tid har vi ofta för lite av paus.

Taizémässa

En stilla mässa på onsdagar 18:00 i Varbergs kyrka.