Öppen kyrka och café på Apelvikshöjd

Kaffe med utsikt över havet, kan det vara något? Kom i så fall till Apelvikshöjds kyrka på onsdagar då vi har öppet på eftermiddagen.

En stund tillsammans med andra där vi delar en bit av våra liv, diskuterar både det ena och det andra, skrattar och förhoppningsvis trivs tillsammans. Vill du bara sitta ner och lyssna, tända ett ljus, tala med Gud och känna stillhet inne i kyrkan så går det också bra. Vi har inga ordnade program utan det blir vad vi gör det till och det är det som är tanken. Men skratten är många och visst är det väl så att tillsammans är man mindre ensam.

Onsdagar 14:00- 16:30 i Apelvikshöjds kyrka
Ej under längre lov. Titta i kalendern för att kontrollera om det är.