Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Varbergs församling Besöksadress: Sveagatan 24 A, 43242 VARBERG Postadress: BOX 218, 43225 VARBERG Telefon:+46(340)81300 E-post till Varbergs församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Livsstegen

Tolv steg för oss som vill hitta en ny väg.

Vad handlar det om?

Någon sa att livet är det som händer medan vi är på väg dit vi ska. Men vad händer om vi går vilse? När vi tappar fotfästet, orken, självförtroendet eller hoppet?

Våra livsproblem kan vara stora och små, de kan handla om ett stukat självförtroende, att vara fast i ett destruktivt beteende eller känna maktlöshet inför livets stora frågor. Det som är gemensamt för de flesta av oss är stunderna då vi känner att omgivningen inte finns där och att det inte finns någon som förstår.

Jag vet själv, utifrån min egen livsberättelse, att en stödjande gemenskap och ett meningsfullt sammanhang kan göra underverk. Välkommen att ta första steget mot att hitta tillbaka eller hitta framåt.
Olle Carlsson, präst i Stockholm och initiativtagare till Livsstegen. 

För normalstörda och gratis

Livsstegen är ett kostnadsfritt självhjälpsprogram i 12 steg för alla ”normalstörda” människor där livsproblem – stora som små – har skapat en känsla av vilsenhet. Det kan bero på vantrivsel på jobbet, ett stukat självförtroende, ett ­destruktivt ­beteende som det är svårt att komma ur eller maktlöshet inför livets stora frågor.

Tid och plats

Höstens grupp har redan startat och den kommer att träffas 12 torsdagar 10:30-12:00 i församlingshemmet på Sveagatan 24. Är du intresserad av att vara med när nästa grupp startar så kan du göra en intresseanmälan nedan så får du en inbjudan när vårens tider är bestämda. 

Vill du gå Livsstegen?

Kontakta Gudrun Bengtsson på 0340-81 334 eller Skicka e-post
Eller skicka en intresseanmäl via formuläret längre ner på sidan. Information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här. 

 

Anmälan till Livsstegen

Ansvarig för Livsstegen i Varbergs församling

Gudrun Bengtsson

Gudrun Bengtsson

Diakon

Mer om Gudrun Bengtsson

Ansvarig för det diakonala arbetet i centrum och några grupper i Sollyckans kyrka.