Livsstegen

Tolv steg för oss som vill hitta en ny väg.

Vad handlar det om?

Någon sa att livet är det som händer medan vi är på väg dit vi ska. Men vad händer om vi går vilse? När vi tappar fotfästet, orken, självförtroendet eller hoppet?

Våra livsproblem kan vara stora och små, de kan handla om ett stukat självförtroende, att vara fast i ett destruktivt beteende eller känna maktlöshet inför livets stora frågor. Det som är gemensamt för de flesta av oss är stunderna då vi känner att omgivningen inte finns där och att det inte finns någon som förstår.

Jag vet själv, utifrån min egen livsberättelse, att en stödjande gemenskap och ett meningsfullt sammanhang kan göra underverk. Välkommen att ta första steget mot att hitta tillbaka eller hitta framåt.
Olle Carlsson, präst i Stockholm och initiativtagare till Livsstegen.

För normalstörda och gratis

Livsstegen är ett kostnadsfritt självhjälpsprogram i 12 steg för alla ”normalstörda” människor där livsproblem – stora som små – har skapat en känsla av vilsenhet. Det kan bero på vantrivsel på jobbet, ett stukat självförtroende, ett ­destruktivt ­beteende som det är svårt att komma ur eller maktlöshet inför livets stora frågor.

Tid och plats

Nästa grupp startar torsdag 1 oktober och den kommer att träffas 12 torsdagar 10:30-12:00 i församlingshemmet på Sveagatan 24.

Vill du gå Livsstegen?

Kontakta Gudrun Bengtsson på 0340-81 334 eller Skicka e-post
Eller anmäl dig via formuläret nedan.
Information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.

Anmälan till Livsstegen

Ansvarig för Livsstegen i Varbergs församling