Apelvikshöjds kyrka

Kyrkan är stängd för om- och tillbyggnad och kommer att öppnas igen under sommaren 2018.

Nästan varje söndag är det fullt i Apelvikshöjds kyrka och det behövs fler platser. Därför kommer vi att bygga ut och kyrkan kommer att vara stängd från mitten av augusti 2017 till början av juni 2018.

Invändigt kommer kyrkan att renoveras och vissa förändringar kommer att ske på utsidan. När det är klart kommer det att finnas plats för fler i kyrksalen och lokalerna kommer att fyllas med verksamhet igen.

Det mesta av verksamheten kommer att fortsätta Varbergs kyrka och i församlingshemmet på Sveagatan 24.