Besöksgrupp

Tycker du att det är ensamt och har svårt att ta dig iväg till en gemenskap. Kanske kan gemenskapen komma till dig istället.

Varbergs församling har en besöksgrupp, där ideella medarbetare har som uppgift att göra hembesök hos en person mer regelbundet.

De vill vara en medmänniska som kan lyssna och dela tankar och samtal om livet.

Kontaka diakon Kristina Holmkvist så förmedlar hon kontakten till besöksgruppen.

Kristina Holmkvist

Mer om Kristina Holmkvist

Hela världen som sitt arbetsfält, men är stationerad i Apelvikshöjds kyrka och ansvarar för det diakonala arbetet där.