4-5-årsgrupp

Barn är väldigt kloka och nyfikna. tillsammans med andra barn får de undersöka livet och bibelns berättelser på sina egna villkor.

Har du ett barn som är 4 eller 5 år? Eller som fyller 4 år i höst?

4-5-årsgruppen består av upp till 12 barn som träffas på fredagar 9:00-12:00 i Sollyckans kyrka. Vi lär känna Jesus och Bibelns berättelser, pysslar, leker och sjunger tillsammans. Om det är fint väder går vi ut ibland.

Gruppen träffas under ett läsår och lär känna varandra under året. Föräldrar lämnar och hämtar barnen men behöver inte vara med under tiden.

Så här ser en förmiddag ut!

9:00  Samling
9:10  Vi går till kyrkan och pratar om Jesus och sjunger
9:30  Fri lek/pyssla/måla
10:30 Fruktstund
11:00 Fri lek
11.40 En gemensam aktivitet
12:00 Slut

Anmälan, se nedan

För mer information och ansvarig

Marie Andersson

Församlingsassistent

Mer om Marie Andersson

...i Sollyckans kyrka. Marie har bland annat hand om barngrupperna VuxenBarn, 4-5 års gruppen och Korsdraget.

Anmälan till 4-5-årsgrupp

Vi behandlar personuppgifterna i enlighet med dataskyddsförordningen. Det gör att vi inte kan hantera personuppgifter om minderårig utan vårdnadshavares godkännande. Därför uppmanas du inte att uppge namnet på barnet här. När gruppen startar kommer vi att gå vidare med godkännande av behandling av personuppgifter.