"Tala tydligt om Jesus". Det är mottot för Skara stift som grundades redan 1014 och är Sveriges äldsta stift. Här finns 435 kyrkor och kapell, och en stor och variationsrik verksamhet.

Kom till medarbetarmötet för ideella 26 maj!

Nu är det hög tid att anmäla sig till medarbetarmötet för alla ideella medarbetare i Skara stift. Medarbetarmötet för ideella äger rum den 26 maj i Skara och det finns hela elva spår att välja mellan. Inledning och avslutning i domkyrkan. Projektledaren Gunilla Nordin hälsar välkommen till en inspirerande dag tillsammans! Du hittar all information om medarbetarmötet för ideella och välkomstvideon genom att klicka här.

Här kan du ladda hem kollektvädjan för helgens gudstjänster.

Vart går kollekten?

Här kan du ladda hem kollektvädjan för helgens gudstjänster.