"Tala tydligt om Jesus". Det är mottot för Skara stift som grundades redan 1014 och är Sveriges äldsta stift. Här finns 435 kyrkor och kapell, och en stor och variationsrik verksamhet.

Den här veckan är biskop Åke Bonnier på besök i Mullsjö-Sandhem i det som kallas biskopsvisitation. Tanken med besöket är att biskopen ska få en djupare inblick i församlingens arbete, men också att man tillsammans ska samtala om hur arbetet kan utvecklas. Församlingen har exempelvis bestämt sig för att satsa extra på diakoni och ideellt medarbetarskap.

Biskopen besöker Mullsjö