Ung i den världsvida kyrkan

Är du nyfiken på kyrkan i andra länder? Skara stift deltar i utbytesprogrammet Ung i den världsvida kyrkan. Sista ansökningsdag är den 15 mars.

Via programmet kan svenska ungdomar mellan 18 och 30 år besöka ett annat land under tre månader där Svenska kyrkan har en systerkyrka.
   Samma sak gäller från andra hållet; Svenska kyrkan tar emot ungdomar från sina internationella partners.

Vill du veta mer angående Ung i den världsvida kyrkan så kontakta Göran Rask, stiftskonsulent för internationellt arbete

Sök!

Sista ansökningsdag är den 15 mars. Här hittar du anmälningsblankett och annat som är bra att veta.

Se film!

Se filmer om Ung i den världsvida kyrkan

Vill din församling ha besök av cheyenne?

Cheyenne Thor åker ut i församlingar och pastorat och berättar om sina erfarenheter från Costa Rica, som stipendiat i programmet Ung i den världsvida kyrkan. Boka in henne till en församlingsafton, en konfirmandträff, ungdomskväll, gemenskapsträff eller annat sammanhang. Kostnad 650 kronor för ett tillfälle och 950 kronor för heldag/flera träffar under samma dag. Reseersättning tillkommer.
Kontakta Cheyenne Thor, tfn 070-2985113.