Ung i den världsvida kyrkan

Är du nyfiken på kyrkan i andra länder? Skara stift deltar i utbytesprogrammet Ung i den världsvida kyrkan.

Via programmet kan svenska ungdomar mellan 18 och 30 år besöka ett annat land under tre månader där Svenska kyrkan har en systerkyrka.
   Samma sak gäller från andra hållet; Svenska kyrkan tar emot ungdomar från sina internationella partners.

Vill du veta mer angående Ung i den världsvida kyrkan så kontakta Göran Rask, stiftskonsulent för internationellt arbete

Under våren 2017 gästas Skara stift av fyra ungdomar från Sydafrika och Brasilien. Läs mer om dem här.

Boka Filip och Månia

Månia Bengtsson som varit i Brasilien och Filip Lifvergren som tillbringat en tid i Sydafrika kommer gärna ut och berättar om sina upplevelser på - i församlingen, i skolan eller i någon grupp.
De arvoderas av beställaren: 650 kr per person plus resa för ett tillfälle eller 950 kr per person plus resa för flera framträdande samma dag eller för heldag.
För att boka, kontakta dem direkt via e-post:
Filip
Månia