Vart går kollekten?

Här kan du ladda hem kollektvädjan för helgens gudstjänster.

I listan nedan hittar du kollektvädjan för söndagens gudstjänst. Dokumenten är  i regel i form av pdf-filer.
   Varje dokument har en titel som består av datum och vilken organisation det gäller. Denna namnsättning har skett för att det ska vara lätt att få överblick, och att dokumenten ska komma i rätt ordning.
  Detta gör att den kyrkliga benämningen på respektive söndag inte kommit med, eftersom datorn då inte kan sortera i rätt ordning.
   En kollektvädjan läggs ut så fort vi fått den från respektive organisation, och ligger kvar cirka en vecka efter kollektsöndagen.

Kollektlistor för hela året

Här kan du ladda hem kollektlistorna för ett helt år i taget och se när det tas upp kollekt till ett visst ändamål. Listorna visar de kollekter som är beslutade på riks- och stiftsnivå. Dessutom finns ett antal söndagar när församlingarna tar upp kollekt till ändamål som beslutas lokalt.

Kollekter 2019 - worddokument
Kollekter 2019 - pdf-dokument