Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Skara stift Besöksadress: Skoltorget 1, 53231 Skara Postadress: Box 173, 53223 Skara Telefon:+46(511)26200 E-post till Skara stift

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Skara stifts arbete med barn och unga är organiserat i Svenska Kyrkans Unga, en demokratisk barn- och ungdomsorganisation med fokus på glädje, gemenskap och växande i tro och ansvar.
   I Svenska Kyrkans Unga ska alla känna sig välkomna och en viktig princip är att varje barn och ungdom får vara precis som den är.
   Det är viktigt att det finns glädje och gemenskap i verksamheten, men även att barnen och ungdomarna får växa i tro och ansvar i sin egen takt.
   Svenska Kyrkans Unga i Skara stift består av drygt 30 lokalavdelningar med cirka 1600 medlemmar. Organisationen anordnar arrangemang för barn och ungdomar, allt från musikläger och friluftsläger till fördjupningshelger.    

Svenska Kyrkans Unga i Skara stift

Svenska Kyrkans Unga i Skara stift på Facebook

Svenska Kyrkans Unga

Kontakt Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Ungas kontaktperson på stiftskansliet
är stiftskonsulent Lisa Gerenmark, e-post
Tel: 0511-262 15

Vad är och vill Svenska Kyrkans Unga?

Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar. (Syftesparagraf)