Intro

Skara stifts tidning Intro är till för dig som är engagerad lokalt i Skara stift.

Ett intro, inledningen till en låt, skapar igenkänning och förväntan. Tanken är att Intro ska fungera som en ”upptakt” till funderingar och samtal kring vad det är att vara kyrka på 2000-talet. Tidningen vill vara en mötesplats där alla i Skara stift både känner igen sig och låter sig utmanas.
   Intro kommer ut med fyra nummer om året och sänds gratis till förtroendevalda, anställda och kyrkvärdar i Skara stift som finns registrerade lokalt. Andra engagerade är varmt välkomna att ta del av den genom att prenumerera.
   Här nedan kan du läsa Intro som pdf-fil. Klicka på länken så kommer du till tidningen. Intro finns även som bläddringsbar tidning direkt på skärmen. Klicka här för att komma till webbplatsen för detta.