Foto: Emmanuel Olguin/Unsplash

Rustad Ledarutbildning

Ideellt engagerade ungdomar och deras ledare är välkomna till utbildningen Rustad som Skara stift, Svenska Kyrkans Unga och Sensus står bakom.

Varmt välkomna till Rustad 2024 som i år har temat "Tid för Guds fred"! Här nedan följer praktisk info om helgen och om hur ni anmäler er grupp.

Datum

22-24 november 

Plats

Flämslätts stiftsgård 

Ramtider

Incheckning sker fredag 22/11 från kl 17.00.
Helgen avslutas med att vi äter lunch tillsammans kl 12.00 på söndagen 24/11.

Anmälan

Detta år har vi ett anmälningsfönster som öppnar 15/9 och stänger 15/10. Vi har också ett maxantal på 20 personer/grupp, inklusive huvudledare. Så om ni vet att ni har en stor grupp är det viktigt att anmäla sig så tidigt som möjligt. Det finns tyvärr ingen platsgaranti utan det är först till kvarn som gäller. 

Om det finns platser över på kursen när anmälningsfönstret stängt kommer de som är intresserade av att anmäla fler få möjlighet till det. Glöm inte att kontakta Peter efter att ni anmält gruppen, om ni är intresserade av att anmäla fler än 20 deltagare. 

Du som huvudledare anmäler din grupp och anger även din egen mejladress som mejlkontakt för hela gruppen. Vi har i år försökt minimera antalet efterfrågade personuppgifter på varje enskild deltagare och hoppas att det underlättar för dig som huvudledare.

Anmälningslänken finns längst ner på denna sida.

Kostnad

Mat och logi ingår i priset och priserna är fasta, oavsett ålder eller vilken roll deltagaren har i gruppen. 

Boende i Hasselbacken (vandrarhemsstandard): 750:-/person

Boende i Hotellet: 1200:-/person

Rumsfördelning

I anmälan anger ni önskemål om boende. Du som huvudledare behöver bo i samma del (hotell eller Hasselbacken) som din grupp så att ni finns nära varandra. När alla anmälningar kommit in fördelar vi i kursledningen deltagarna i rummen så gott det går, utifrån era önskemål och med utgångspunkt i att er grupp sover tillsammans. Det kan dock hända att era deltagare får dela rum med deltagare från andra församlingar/pastorat.  

Här hittar ni länken till anmälan!